USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романтика, яскраве шоу і море квітів: у Луцьку виступила Ірина Федишин

28 Червня 2021 19:04
У неділю, 27 червня, в Луцьку із новими піснями та знаними хітами виступила Ірина Федишин. Концерт відбувся у Волинському облмуздрамтеатрі в рамках туру, присвяченого 25-й річниці Конституції України.

Ще задовго до концерту біля драмтеатру зібралася чималенька юрба шанувальників творчості співачки. Ішли з квітами, солодощами, милими сувенірами.

Варто зауважити, що віковий діапазон прихильників творчості Ірини Федишин направду годі визначити, бо її пісні подобаються і дуже поважним, і молодим, і геть маленьким меломанам, яких, до слова, цього разу на концерті зібралося багатенько. Малюки жваво підтанцьовували та підспівували, радо вибігали на сцену, аби подарувати улюбленій артистці квіти й потримати її за руку.
«Дуже скучила за вашими емоціями, за вашими усмішками, – розпочинаючи шоу, зізналася співачка. – Дякую, що сьогодні ви з нами, для мене це дуже важливо».
Організатори концерту обіцяли лучанам яскраве шоу. І направду дотримали обіцянки: оформлення сцени, спецефекти, неперевершена робота балету – все це додавало виступам артистки то романтичних ноток, то трохи перчику, то відвертих емоцій та драйву.
Ну а про сценічні образи Ірини Федишин, яких цього вечора нарахували аж чотири (причому співачка у якийсь магічний спосіб примудрялася перевдягатися за лічені секунди) говорили всі, бо вони направду були неповторними. Особливо, ділилися після концерту панянки, лучанам до душі припала вишивана сукня.
Як і обіцяла, Ірина Федишин виконала кілька нових пісень, серед них були й такі, які наразі можуть слухати лише ті, хто приходить на концерти. На ура публіка сприйняла вишукану композицію «Тюльпани», до якої балет створив цілу танцювальну історію на сцені.
Але не обійшлося й без улюблених хітів – «Хочу на Мальдіви», «Білі троянди», «Гітара», «Долоньки», «Україна»…
«Дівчата, хто хоче на Мальдіви? Я знаю, що хочете! Ви знаєте, кажуть, якщо мрії промовляти вголос, то вони неодмінно збудуться, – запевнила артистка. – Тож співаймо разом!»
А слухаючи романтичний трек «Обійми», глядачі увімкнули ліхтарики, що додало певної інтимності звучанню мелодії.
Дуже зворушливою є історія кліпу на пісню «Подзвони до мами».
«Коли ми знімали цей кліп, то на знімальний майданчик запросили молодих людей. Вони не знали, чому туди йдуть. А їх просто попросили зателефонувати мамам і сказати, що вони їх люблять. Ці щирі емоції просто треба було бачити. Це було дуже зворушливо й по-особливому», – розповіла Ірина.
«Сім’я – це найбільше багатство, яке є у нас із вами. Тож заспіваю вам іще одну сімейну пісню, яка називається «Братику», – поділилася артистка. – Якось до мене підійшов старший син і каже: «Мамо, я так хочу заспівати з вами. Напишіть для мене пісню». Я була дуже зворушена, бо він так щиро просив. Я ходила з цією ідеєю, і от одного прекрасного дня народилася ця пісня, яку я написала для своїх синів. Вони її заспівали, навіть їздили зі мною на кілька концертів. Ще одну версію пісні я записала для свого рідного брата, у якого нещодавно був день народження. А сьогодні заспіваю її для лучан».
Не можна не зауважити, що Ірина Федишин має чудову здібність задавати ритм, драйв і утримувати увагу залу. Коли на початку концерту глядачі чемно сиділи на стільчиках, то вже під його кінець таких було мало, бо більшість подалися танцювати. Та й як всидіти на місці, коли до танцю запрошує сама артистка зі сцени?
«О! Оце мій концерт», – раділа співачка.

Найактивнішій юній танцюристці вона подарувала свій альбом.
«Луцьк, ви просто зачарували мене своєю підтримкою! Мені хочеться приїхати додому, сісти за фортепіано й писати для вас нові пісні», – зізналася Ірина Федишин.
Звісно, не обійшлося й без пісні на біс – вдячна луцька публіка не дуже хотіла відпускати артистку зі сцени. Хтось просив «Білі троянди», хтось «Гітару», утім разом вирішили, що цього разу на біс звучатимуть «Тюльпани» – аби шанувальники швидше запам’ятали слова нової пісні та на наступних концертах могли підспівувати.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мирон Показати IP 28 Червня 2021 19:21
Що за мода в трусах виступати, надоїли вже з тими голими задами трясти, ніде такого немає.
Олександр до Мирон Показати IP 28 Червня 2021 22:03
Та всюди таке, не видумуйте ))))
Ісса Ндойє Показати IP 28 Червня 2021 20:24
Село воно і в Африці село ...
Долонькин Показати IP 28 Червня 2021 20:32
Так, це світове турне, Pink Floyd нервово курить!!!!
Олександр Показати IP 28 Червня 2021 22:05
А взагалі, вже було проведено стільки турне зі старою програмою. Навіть в тому ж Луцьку. Пані "зірка" не вважає. що пора видати новий альбом?
Не на часі Показати IP 29 Червня 2021 17:06
А про кондиціонування хтось подумав? Чи наш народ і в душній залі може "зірку" слухати?
123 Показати IP 30 Червня 2021 14:11
хто це така?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus