USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росіяни масовано обстріляли Херсон, є загиблі та поранені

29 Січня 2023 18:40
Росія масовано обстріляла з артилерії Херсон. Внаслідок атаки багато постраждалих та є загиблі.

Про це повідомили у Херсонській ОВА.

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено низку обʼєктів цивільної інфраструктури: Херсонську обласну клінічну лікарню, школу, автостанцію, поштове відділення, банк та житлові будинки.

Наразі відомо про 8 постраждалих через російські удари: троє людей загинули, пʼятеро дістали поранення різного ступеня тяжкості. Усіх потерпілих доставили до медичних закладів, де лікарі надають їм необхідну допомогу. Одна людина перебуває в важкому стані.

Пізніше у Херсонській ОВА уточнили, що через сьогоднішні російські обстріли постраждали 9 осіб: 3 людини загинули (2 чоловіки та 1 жінка), шестеро отримали поранення.

Під час обстрілу Херсонської обласної клінічної лікарні поранено 2 людей: медсестру та працівницю буфету. Обидві жінки дістали поранення середнього ступеня тяжкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus