USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу. Подробиці

28 Травня 2022 22:47
Ввечері у суботу, 28 травня, Росія обстріляла ракетами Кривий Ріг. По місто було випущено дві ракети РФ, які влучили у промислове підприємство. Внаслідок удару об’єкт критичної інфраструктури зазнав серйозних руйнувань.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Ворожа атака по Кривому Рогу. Дві ракети влучили у промислове підприємство. Сильні руйнування. Інформацію про постраждалих уточнюємо. На місці працюють рятувальники», – написав очільник області.

Росіяни завдали удару ракетами по передмістю Кривого Рогу під час вечірньої повітряної тривоги. Як повідомляли очевидці у пабліках, на місці ракетного удару – чорний дим. Перед цим було чутно потужні вибухи.

Згідно з даними голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, російські війська влучили по території одного з заводів Кривого Рогу.

«Завод практично знищено. Чутно вибухи. У ліквідації наслідків пожежі задіяно підрозділи рятувальників», – розповів він у своєму Telegram-каналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus