USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розчулив до сліз: іподиякон з Волині став суперфіналістом співочого шоу країни

21 Листопада 2022 10:48
Іподиякон з Волині Василь Палюх став суперфіналістом співочого шоу «Голос країни». Він настільки чуттєво виконав «Пісня про пісню» Тараса Петриненка, що його тренер Потап не зміг стримати сліз.

Про це інформує ТСН.

20 листопада на телеканалі ТЕТ відбувся грандіозний фінал головного вокального шоу «Голос країни-12». За перемогу у проєкті змагалися учасники команд Наді Дорофєєвої, Олі Полякової та Потапа, а також суперфіналісти команди «Другого шансу» народного тренера Андрія Мацоли та Олександри Заріцької.

Прямий ефір улюбленого проєкту українських глядачів відбувся у спеціальному форматі, який відповідав умовам воєнного часу, на знаковій локації – станції метро «Майдан Незалежності» у Києві.

Тренер українського вокального шоу «Голос країни-12» Олексій Потапенко не зміг стримати своїх емоцій у фіналі проекту, коли побачив виступ учасника Василя Палюха.

Конкурсант чуттєво виконав пісню «Пісня про пісню». Потап зазначив, що це був неймовірний виступ, що зцілює душі всіх українців.

«Що тут скажеш, я розплакався. Тільки пісня нас вилікує. Я знаю, скільки ти робиш для України, але найголовніше, що ти тут і ти лікуєш наші душі і серця. Спасибі тобі за це», – сказав тренер.

Після виступу усіх учасників команди Потап був готовий оголосити кількість відсотків, які розподілив між учасників своєї команди. Так, Михайло Цар у сумі із балами тренера та глядачів отримав 37%, Карина Столаба – 49%, Павло Нажига – 52%. Суперфіналістом від команди Потапа став Василь Палюх, який отримав 62%.

Так, до суперфіналу пройшли Давид Маскиса від команди Наді Дорофєєвої, Василь Палюх від команди Потапа, підопічний Олі Полякової Сергій Соловйов та учасниця «Другого шансу» Марія Квітка.

У суперфіналі волинянин Василь Палюх приголомшив виконанням пісні, для якої сам написав музику. Вокаліст створив авторську пісню на рядки Василя Симоненка «Любіть Україну».
За результатами голосування переможницею 12 сезону «Голосу країни» стала Марія Квітка з команди «Другого шансу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вікіпедія Показати IP 21 Листопада 2022 10:58
Поясність що таке іподиякон.
Макс Показати IP 21 Листопада 2022 12:18
Шоу триває , попи, лабухи та голі сіріки знову в моді , війна не заважає розважатися
Волянюк Показати IP 21 Листопада 2022 13:27
Молодець. Успіхів тобі і твоєму вчителю. Хай Вас Бог береже.
Роман Показати IP 21 Листопада 2022 13:47
А якого патріархату цей священник?
Злюка Показати IP 21 Листопада 2022 14:29
Він не священик, він іподиякон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus