USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Розчини для дезінфекції, які використовують у Луцьку, відповідають усім вимогам, – Недопад

8 Квітня 2020 13:20
Розчини для дезінфекції вулиць, під’їздів та обробки долонь, які використовують у Луцьку, відповідають усім вимогам якості.

Про це свідчать відповідні ліцензії, сертифікати якості та протоколи ОЛЦ, повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад у фейсбуці.

«Прикро, що у час, коли суспільство перебуває в напрузі через загрозу поширення коронавірусу, окремі ЗМІ маніпулюють інформацією, перекручують її та подають неправдиві факти, чим спотворюють реальний стан справ і ще більше загострюють складну ситуацію в місті. Зокрема, учорашні матеріали, що вийшли на сайтах Волинь 24 та ГІТ про якість розчинів для дезінфекції, містять недостовірні факти й викликають підозру на свідоме цькування підприємства «Волиньхімконтроль» і намагання очорнити органи місцевої влади в умовах кризової ситуації», - написав Горигорій Недопад.

З його слів, у нинішній час, коли все суспільство перебуває у критичних умовах через суворі обмеження карантину, подібні інформаційні маніпуляції можна розцінювати як злочин і свідоме нагнітання напруги у суспільстві.

Що ж до якості дезінфікаторів у Луцьку – то вона, наголосив радник міського голови, підтверджена протоколами досліджень Волинського ОЛЦ МОЗ України. Підприємство «Волиньхімконтроль» має всі необхідні протоколи досліджень і сертифікати якості. Розчини для дезінфекції підприємство постачає у концентрованому вигляді.

Достовірну інформацію і всю документацію, що свідчить про ліцензовану діяльність підприємства «Волиньхімконтроль», можна знайти на сайті державних закупівель ProZorro. На сайті ProZorro викладено увесь перелік документів про кваліфікацію працівників підприємства, про наявне обладнання і потужності. Підприємство має довідку про перевірку від податкової інспекції та реєстрацію виробничих потужностей і цеху на вул. Індустріальній, відповідно до права короткострокового користування оренди від 07 07 2018 року.

Підприємство «Волиньхімконтроль» із 2017 року бере участь у відкритих тендерах, звіти про діяльність підприємства знаходяться у відкритому доступі. Щодо юридичної адреси підприємства – село Мартинівка, вул. Корінна, то там знаходиться місце реєстрації та документація, що відповідає вимогам законодавства і не є порушенням встановлених норм.

«Представники підприємства повідомили, що у судовому порядку будуть оскаржувати неправдиві публікації у ЗМІ, які вже неодноразово поширювалися в інформаційному просторі та містили викривлені факти, чим завдавали шкоди діловій репутації підприємства та органам місцевої влади.

Для того, щоб унеможливити будь-які інформаційні провокації на темі якості розчину для дезінфекцій у Луцьку, відсьогодні ми запроваджуємо додаткову щоденну експертизу кожної бочки з розчином у санстанції. Таким чином всі дезинфікатори і септик для рук будуть отримувати додаткові результати аналізів якості. Кожен автомобіль із дезинфікатором буде опломбовуватися перед виїздом для дезінфекції доріг. Додатковий аналіз вартуватиме 76 грн на одну машину, - йдеться у повідомленні Григорія Недопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пильний Показати IP 8 Квітня 2020 13:37
Жаль, у моєї сім'ї після того ДАНА висипка.Мабуть, ми нетипові представники розумного суспільства.
Лучанин до Пильний Показати IP 8 Квітня 2020 20:01
Не в Вас одного, у більшості людей те саме. А відносно обробки підїздів, то хіба може речовина з хлором відразу та через деякий час після обробки смердіти гнилими ганчірками? Так чим тоді обробляли підїзди?
Отакої Показати IP 8 Квітня 2020 13:37
Яким вимогам?Спитр в Італію,а нам фігню і шкірні захворювання.
Міщанка Показати IP 8 Квітня 2020 14:06
Не знаю, яким сертифікатам та вода відповідає, але після обробки у ліфті калюжа, яка не має жодного запаху взагалі! Робітник знаходиться у під'їзді максимум 5 хв, мокра тільки площадка 1 -го поверху
Луч Показати IP 8 Квітня 2020 15:51
Ніколи не повірю що совковий підхід і списання коштів пішло в минуле!
Явшоці Показати IP 8 Квітня 2020 16:13
Який може бути в того Дана запах, якщо концентрація хлору у ньому на рівні допустимих значень у водопровідній воді? А купили його по ціні як за реактивне паливо для літаків... Гіпохлорит використовується для знезараження поверхні і предметів, а не рук. Ну і поливати цим вулиці - хіба вже якщо все зроблено і ще гроші залишилися і нема де подіти. Про якість обробки під'їздів вже сказано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus