USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Розграбовані магазини та декілька затриманих: в Італії масові протести проти коронавірусних обмежень

27 Жовтня 2020 10:10
По всій Італії в понеділок увечері відбулися протести проти жорстких обмежень, пов’язаних з коронавірусом.

Про це повідомляє Європейська правда.

Поліція застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів, які, своєю чергою, кидали каміння і пляшки перед штаб-квартирою регіону Ломбардія в Мілані.

Потім поліція розігнала учасників несанкціонованого маршу на найвідомішій торговій вулиці міста, повідомляється про декілька затриманих.

У Турині під час протестів були розграбовані два магазини в центрі міста групами демонстрантів.
Таксисти в Турині заблокували центральну площу Кастелло, в Кремоні ресторатори били посудом перед префектурою, а потім залишили їх на землі, як кладовище посуду, в Тревізо тисячі людей пройшли маршем по центру міста.

Також протести пройшли в Неаполі і Генуї.

Кількість нових випадків коронавірусу в Італії знизилося до 17 012 за останню добу, зареєстровано 141 померлого. Але кількість тестів також зменшилася: 124 686, що приблизно на 40 000 менше, ніж днем ​​раніше.

Кількість пацієнтів у відділеннях інтенсивної терапії збільшилася на 76, досягнувши 1 284 осіб. Всього госпіталізовано 12 997 осіб, що на 991 осіб більше, ніж у неділю. У домашній ізоляції знаходяться 222 403 осіб.

Відсоток позитивних результатів тестів становить близько 13,6%.

Нагадаємо, 25 жовтня уряд Італії запровадив подальші обмеження, щоб стримати другу хвилю пандемії коронавірусу, в тому числі закриття барів і ресторанів з 18:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus