USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розпочався прийом електронних заяв у виші від вступників

13 Серпня 2020 20:07
Відсьогодні розпочався електронний прийом документів у виші на бакалавра (наскрізного магістра) після 11 класу. Прийом електронних заяв триватиме до 22 серпня, а результати на бюджетні місця будуть відомі не пізніше 27 серпня.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МОН.

«Сьогодні, 13 серпня 2020 року, розпочаЛИ прийом електронних заяв на вступ до вишів на бакалавра (наскрізного магістра) після 11 класів. Подання заяв відбувається онлайн через електронні кабінети та триватиме до 22 серпня (до 16 серпня для вступників, які проходять творчі конкурси або складають вступні іспити замість ЗНО у виші, але не зробили цього у період з 1 до 12 серпня)», – йдеться у повідомленні.

У МОН наголошують, що вступники можуть подати до 5 заяв на бюджет у будь-який виш без обмеження щодо кількості спеціальностей, на які вони подаються. Кількість поданих заяв на контракт не обмежена.

«Важливо пам’ятати, що після подання першої заяви внести будь-які зміни до електронного кабінету буде вже неможливо. Тому краще пересвідчитись ще раз, що всі дані підвантажені у е-кабінет коректно. Зміна середнього бала після подання першої заяви можлива лише шляхом звернення вступника до закладу освіти, де була зареєстрована перша заява», – роз’яснили у МОН.

Також зазначають, що рекомендації на бюджет повідомлять не пізніше 27 серпня, виконати вимоги до зарахування потрібно буде до 18:00 31 серпня, а зарахування таких вступників відбудеться 5 вересня.

За даними уряду, виші зможуть прийняти на бюджет на близько 6% більше «бакалаврів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus