USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Як луцька музична школа навчається онлайн

5 Квітня 2020 19:34
Карантин – не привід не братися за музичні інструменти й забувати про навчання у музичній школі. Так вважають у Луцькій музшколі №1 імені Фридерика Шопена.

Щоб заохотити учнів до занять, тут оголосили шкільний багатожанровий дистанційний конкурс «3Д: Діти. Дім. Дистанційно», йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс». Відтак і учні, і викладачі школи тримаються в тонусі.

«У першу чергу в дітей треба викликати інтерес до домашніх завдань. Тому ми започаткували мистецький проект. Конкурс тритуровий. Стартував 1 квітня перший тур, надійшло дуже багато відеоробіт наших діток – ми тим тішимось», – розповідає директорка Луцької музичної школи №1 Ольга Чуріна.

Діти знімають на телефони свою гру на музичних інструментах. Завдання – не лише гарно зіграти музичний твір, а й креативно оформити виступ. Тож і учні, і їхні батьки освоюють основи відеозйомки та монтажу відео.

Ті учні, чиї відеороботи у «Facebook» назбирають 50 вподобань і більше, пройдуть у другий тур конкурсу. В цьому турі учнів оцінюватиме вже журі – методисти та викладачі. А в третьому турі юні музиканти змагатимуться за гран-прі у своїх номінаціях. Підсумки конкурсу підведуть 9 квітня.

Ольга Чуріна радіє й тому, що конкурс переріс у флешмоб домашніх робіт, у якому також визначать найкращих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus