USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Ляшко став із людини Льовочкіна людиною Ахметова

9 Липня 2018 16:45
Напередодні виборів 2012-го року Олег Ляшко почав взаємодіяти із Сергієм Львочкіним – одним із нинішніх керівників Опозиційного блоку і колишнім головою Адміністрації президента Віктора Януковича.

Про це повідомляє Христина Бердинських у своєму відеоблозі 24 каналі.

У 2012-му році Ляшко активно радився із Льовочкіним. «Політтехнологи екс-керівника Адміністрації Президента допомогли молодому депутату зняти відомий телевізійний ролик, у якому політик йде на боротьбу з корупцією із вилами», – зазначила Бердинських.

Спілкування між Львочкіним і Ляшко продовжилося і після революції. «Коли, у 2016-му році, я готувала статтю для журналу «Новое время» про лідера Радикальної партії, він неочікуванно зізнався, що взяти до себе у список айдарівця Сергія Мельничука, у 2014-му році попросив його саме Льовочкін», – сказала журналістка.

За її словами, постійні поїздки Ляшка у села і фото з коровами все ж таки приносять результат. А це означає, що на наступних парламентських виборах, у Ляшко є всі шанси знову зібрати свою фракцію. І схоже, він вже остаточно визначився, хто буде головним її спонсором. Це – Рінат Ахметов, найбагатша людина в Україні.
Український підприємець Рінат Ахметов
Український підприємець Рінат Ахметов

«Висновок із політичного минулого і сьогодення Ляшка простий – як би не склалися політичні обставини, і хто б не став президентом України, лідер Радикальної партії завжди може розраховувати на підтримку олігархів», – додала авторка відеоблогу.

Днями один із нардепів у Верховній Раді назвав Олега Ляшка «ахметівським клоуном».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Громадянин України Показати IP 9 Липня 2018 17:23
Капітал олігархів спрацьовує при відсутній політичній культурі виборців. Українській інтелігенції соромно перед світом за таких депутатів. Якщо прийняти європейське виборче законодавство, запустити деолігархізацію, зробити вибори по відкритих виборчих списках - то такі паяци і олігархи їхні хресні будуть викинуті з виборчого процесу, як бур'ян з поля. Але все залежить від свідомих, освічених, моральних, непродажних українців, яким дійсно болить за Україну. А так клоуни-демагоги і ті за їх спиною, що знають походження свого другого мільйона, а про походження першого навіть на ешафоті не признаються - дурять простий люд. А простому люду подобається баба на ровері, корова під Кабміном і вила з вишиванкою. До читання програми партії нікому ніякого діла нема. Але під той масовий психоз кидають бюлетені в урни, прирікаючи країну на посміховище, а людей на страждання.Геть забувають що слово "скотиняки", напевно, стосується і їх. Ну невже і того разу не прозріємо ?
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА, Г Показати IP 9 Липня 2018 18:27
Видається, російське слово "клоун" тлумачиться на нашу, як "блазень", панове грамотії журналісти. :)))
Учасник Майдану до АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА, Г Показати IP 9 Липня 2018 22:10
Не будь таким розумним, хлопче
До А_Б,Г Показати IP 9 Липня 2018 19:26
Є допис, є коментарі. є тема. А в тебе, пане, нема ні думки, ні зауважень ні до теми, ні до змісту статті. Але розродився глобальним зауваженням щодо клоунів. Ну щодо клоунів - може і так, погоджуюсь. Але до тих пір, поки українці будуть розставляти коми - то наступить їм крапка. Треба брати бика навіть не за роги, а за ... . Бо ті наші візаві, кажу наші, бо надіюсь, що ми з тобою заодно, з кожним днем наближають країну до неї. Але коли ти вже спеціалізуєшся на блазнях, то зателефонуй до Ляшка і підскажи йому, що правильно буде не СКОТИНЯКА, а, напевно, ХУДОБИНЯКА ! Впрягайся ! Разом нас багато !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus