USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розпивання алкоголю та повна темрява: лучани просять навести лад біля школи на ЛПЗ

13 Вересня 2019 19:38
На території школи № 20, що в мікрорайоні ЛПЗ, зловживають розпиванням алкогольних напоїв. Окрім того, ввечері шкільна територія зовсім не освітлюється.

На це звернула увагу лучанка Василина Василюк, яка повідомила про проблему на платформі «Відкрите місто».

Жінка зазначила, що всього за 20 метрів від центрального входу до навчального закладу, безпосередньо на території школи, «учні без проблем курять і розпивають алкогольні напої».

«Це помітно, коли проходити повз школу під час перерви, та за численним недопалкам, пляшкам, пивними та горілчаним кришечкам. Сусідство з Дубовим гаєм, майже повна відсутність спортивної інфраструктури не спонукає дітей ані до чистоплотності, ані до відповідальності, ні до здорового образу життя, ні до піклування про своє здоров’я», – вказала лучанка. Та додала, що в такий спосіб старші учні показують негативний приклад школярам із молодших класів.
Також Василина Василюк зауважила, що територія школи взагалі не освітлюється.

«Через нестачу вільних кабінетів учні 5 і 6 класів змушені навчатися в другу зміну і повертатися додому пізно ввечері, коли вже темно», – наголосила жінка.

Вона звернула увагу, що ситуацію ускладнює і близькість школи з Дубовим гаєм, де «відпочивають неблагонадійні громадяни» й мешкають безпритульні собаки.

«Тут дорослому дуже страшно йти, не те що дитині. Особливо нелегко в цьому плані доводиться тим, хто мешкає на вулиці Мамсурова і повертається додому через суцільно чорний стадіон», – акцентувала лучанка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Школяр Показати IP 13 Вересня 2019 20:22
Завжди була така фігня...!)
Грз Показати IP 13 Вересня 2019 20:23
Хай дома сидять коли темно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus