USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Розшукали водія, який у Луцьку збив дитину і втік

27 Березня 2017 14:34
Луцькі патрульні розшукали водія, який, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf», 14 березня збив 9-річного школяра на вулиці Гіндавській, біля 14 гімназії. Учень гімназії переходив дорогу по пішохідному переходу.

Тоді винуватець ДТП залишив місце пригоди, хлопець отримав тілесні ушкодження, які кваліфікували як легкі.

Здійснивши оперативно-розшукові заходи, поліцейські знайшли винуватця, інформують у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці. 40-річний чоловік пояснив, що поспішав на виклик у сусіднє село, оскільки працює ветеринаром, тому й не зупинився.

Оскільки кримінальна справа за цим фактом закрита, бо потерпілий отримав легкі ушкодження, на водія склали об’єднаний протокол за ст. 124 та 122-4 (вчинення ДТП та залишення місця ДТП).

Якщо рішення суду буде позитивним, особі присудять 340 гривень штрафу або ж позбавлять права керування на незначний термін.

Як повідомляють у патрульній поліції, протягом березня цього року розкрили 8 ДТП, в яких винуватці залишали місце пригоди. В усіх випадках водіїв-втікачів притягнули до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus