USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ДТП під Луцьком: мотоцикліст в реанімації. ВІДЕО

7 Липня 2014 18:35
«В Струмівці лежав мотоцикл, стояла Шкода. Не знаю, що там, але мотоцикл якийсь крутий - вщент розбитий», - пишуть очевидці аварії на луцькій дошці.

Інший користувач додає: «Проїжджав мимо, у "Шкоди" (якщо це дійсно "Шкода" - детальніше не встиг розгледіти) теж серйозні пошкодження - розбитий передок, вибите переднє ліве колесо».

Правоохоронці вносять ясності в інцидент, який мав місце цими вихідними, а саме в суботу, 5 липня, в Струмівці.

Так, о 16:30 на 95 кілометрі траси «Устилуг-Луцьк-Рівне» 71-річний лучанин, водій вищезгаданої автівки Skoda Octavia, не переконавшись у безпеці маневру, перетнувши подвійну суцільну смугу, допустив зіткнення з незареєстрованим мотоциклом. За кермом останнього перебував 25-річний мешканець Луцька. Він, у результаті ДТП, опинився в реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Всезнайко Показати IP 7 Липня 2014 18:40
Мать його, мотоцикліста, калать...
водій Показати IP 7 Липня 2014 20:11
стриляти треба таких як цей паморок на шкоді, а мотоцикли майже всі в Луцьку нек зареєстровані.
Анонім Показати IP 7 Липня 2014 23:47
коментар було видалено
Мусор до Анонім Показати IP 8 Липня 2014 00:17
В цивілізованому світі забирають права у геть немічних - бо то є небезпечно - старий не вгледів - молодий в лікарні
Олень до Анонім Показати IP 8 Липня 2014 00:20
коментар було видалено
Анна Показати IP 8 Липня 2014 15:37
мотоцикліст дуже хороша людина. на мотоциклі вже напевно років 5 завжди обережний і цього інших вчить. Козел на шкоді купляв кавуни і не дивився по сторонам вирішив пересікти 2 сплошні і поїхати куди йому треба!де такі виродки бувать???????проїдь 10 метрів і розвернися, а не через всю дорогу. Вова вирулював до останнього сподіваючись втримати мотоцикл та піти від удару. нажаль водій шкоди злякався коли побачив його і ще дав газу цим спричинив страшну аварію. Вова в реанімації тяжкі ушкодження: таз поломаний в 3 місцях руки поломані (права рука розтрощена кисть) ноги,гематоми...він навіть не прийшов в лікарню і не вибачився і не спитав за здоровя,-хоча би навіть за кров яку всі здавали!!!!!!!Молодий хлопець якому ще жити і будувати сімю лежить прикутий до ліжка!-через чиюсь неуважність та нехтуванням правил дорожнього руху!чуєш ти водій шкоди!!!!!!як про тебе пишуть 71-річний водій шкоди!
Женя Б. Показати IP 8 Липня 2014 18:09
а шо та жінка говорить....якої він біди наробив..?? про що ви люди... таких, я навіть не знаю як того діда назвати, треба лобом в стіл бити, тільки на столі перед лобом класти ПДР, він в першу чергу як розвертався зовсім не те що про інших не подумав, а навіть про себе, чи тих хто довірив йому своє життя, сівши з ним в атомобіль
ось так Показати IP 9 Липня 2014 00:36
не розумію, як можна новини будувати на якихось записах у "луцькій дошці"...! а тим більше закидати відео де жінка несе повний бред (це я про початок відео)! якщо вже пишете, то нехай новини будуть нормальними та провіреними!
Шок Показати IP 9 Липня 2014 19:27
Народ,дєд робить десь фірмі Континіум!Машина тоже на фірмі!Вже все купляють,роблять мотоцикліста винним і що Октавія не пересікала сплошну лінію,і шо то мотоцикліст непонятні віражі робив.Підкупили вже адвоката мотоцикліста,і він нехоче вести справу!Люди,що знову з нашою владою і де той Правий Сектор і ті Самооборони!???
Goran Показати IP 15 Липня 2014 11:28
Водій Шкоди, бувший воєнний, скотина ще та... до того ж 71 рік, під законодавство України не попадає... Континіум фірма сволот... відмовляється платити за будь що... от і живи і докажи щось... ВОВА МИ ЗА ТЕБЕ!!!
семен Показати IP 25 Серпня 2017 15:26
Водій шкоди неправ але ви вірите що Вова іхав зі швидкістю 60 одержавши такі травми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus