USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Розшукують волинян, яких ошукали псевдопродавці сільгосптехніки

25 Травня 2018 13:27
Правоохоронці припинили діяльність групи осіб, які під приводом продажу сільськогосподарської техніки ошукали громадян на понад мільйон гривень. Усіх чотирьох учасників групи затримали, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Зловмисники у різних офісних приміщеннях у Луцьку під приводом продажу неіснуючої сільськогосподарської техніки, зокрема, мінітракторів, видурювали в громадян гроші. Потерпілі переказували зловмисникам кошти в якості авансового платежу за покупку техніки. Вони перераховували гроші на розрахункові рахунки різних юридичних осіб із ознаками фіктивності (ТОВ «Фінавто-Плюс», ТОВ «Соул Україна», ТОВ «Альфа-Лізинг» ТОВ «Лізингова компанія «Авто лайф», ТОВ «Компанія-Кристал», ТОВ «Вінгер-Авто» та ТОВ «АЕКОН»).

У результаті проведених заходів, чотирьох учасників злочинної діяльності затримали, безпосередньо після вчинення чергового злочину. Їм повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах.

Усім підозрюваним обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та домашнього арешту.

Поліцейські встановили, що від злочинних дій шахраїв постраждали як мешканці Волинської області так й інших регіонів України.

Поліцейські звертаються до громадян – у випадку, якщо ви стали жертвою, вказаних зловмисників, неодмінно зверніться в Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області за номерами телефонів 050-607-16-91 або 102, чи за адресою: Луцьк вул. Грибоєдова, 2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus