USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розваги, цікаві спікери та лотерея: як Луцьк святкуватиме День Незалежності

23 Серпня 2019 11:30
Нові локації, різноманітні food-зони, цікаві спікери, ексклюзивна програма, котра залишить тільки позитивні емоції, лунопарк, дитячі гірки та розваги для всієї сім’ї – саме така цікаву та різнобічну програму пропонують лучанам та гостям міста на День Незалежності.

Крім того, під час святкування запланована загальна міська лотерея, де будуть розіграні понад 500 подарунків.

Це і ще багато інших сюрпризів чекає на учасників святкування з 14:00 до 22:00 у Центральному парку культури та відпочинку ім. Л. Українки.

Також під час святкування виступить музикант, відмий артист, гравець футбольного клубу зірок шоу-бізнесу «Маестро», переможець проекту «Фабрика Зірок-2» OLEYNIK. Музикант презентує як нові, так і вже всіма улюблені та популярні пісні, на сцені в парку о 21:00.
Лучан та гостей міста закликають цікаво й весело відсвяткувати День Незалежності та отримати позитивні емоції.
Організатори події : Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency», Луцька міська рада та департамент сім’ї, молоді та спорту.
Інформаційні партнери події : Волинь Online, Волинські Новини, ВолиньPost, Конкурент, Таблоїд Волині, Район.Луцьк, Волинська Правда, Бізнес.Район, Перший, 0332.UA, СіД FM, Лу Радіо, Наш Луцьк Life, NLL PROMO GROUP.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Серпня 2019 09:54
Взагалі то ЛУНАПАРК. А програма свята як у далекому райцентрі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus