USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучан кличуть на масштабний велопробіг до Дня Незалежності

24 Серпня 2019 08:00
Масштабний велопробіг з нагоди Дня Незалежності відбудеться в Луцьку 24 серпня. Розпочнеться він о 10.30 на Театральному майдані міста.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Маршрут велопробігу: Театральний майдан – маршрут тролейбусу №15а – Театральний майдан.

Організатори радять лучанам одягти вишиванку, взяти з собою державну символіку та подбати про велосипед з індивідуальними засобами захисту. Для тих, у кого немає велосипеда, але є величезне бажання взяти участь у велопробігу на Театральній площі буде організовано велопрокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 15 Серпня 2019 16:00
Ті хто радить хоч раз їздили в вишиванці на велосипеді,дуже зручно?Ще порадьте в спідницях і шароварах їхати,в чоботях.Не всі мають гроші на велосипед,тим більше захист,а про вишиванки я взагалі мовчу.і не відомо яка погода буде.Я вдінусь як мені зручно,краще б про організацію подбали...
просто Показати IP 15 Серпня 2019 16:39
Анонім, цілком з вами згідна,в мене не має вишиванки,але хочу прийняти участь,то що робити
Нема на то ради Показати IP 15 Серпня 2019 18:38
Скажіть, а кому така дурь в голову приходить ? Велосипед - то є транпортний засіб, користування яким передбачає використання захисної екіпіровки, в першу чергу,- шолому, рукавиць і відповідної амуніції, бо питання безпеки учасника переслідується в першу чергу. З естетичної точки зору поєднання шолома і вишиванки для велосипедистів - то всеодно, що на державне свято дайвера одягти в вишиту сорочку або парашутиста чи солдата на військовому параді, шахтаря у забої чи бігуна у марафонському забігу - у вишиті труси. Вишиванка - для урочистостей на державні свята, на родинні свята чи на храмовий празник . А велосипедист у вишиванці - то як корова під сідлом ! Вишиванка для українців - то навіть не народний одяг, а національний символ і не треба принижувати її статус ! Зробіть наліпку з українським орнаментом, причепіть сувенірний прапорець, зробіть музичний супровід, але не робіть посміховиська !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus