USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Руки вгору!» В американському серіалі «Спецназ» – українська мова та Волинь

12 Січня 2018 11:35
Відомий український блогер Антон Ходза повідомив про новий американський серіал "Спецназ", в якому знайшлося місце і для українців та Волині зокрема.

Про те, як зображують українців в серіалі, він розповів на своїй сторінці в Facebook, повідомляє "Обозреватель".

Блогер описав плюси і мінуси зображення України в фільмі.

"Починається все на Волині, де українська банда знаходить 152-мм ядерні снаряди з часів Совка і везе їх у Варну продавати язичникам. Ну а спецназ відправляють надерти дупу кримінальним елементам і забрати іграшки", - повідомляє Антон про сюжеті серії.

За словами блогера, негатив полягає в наступному:

"Негатив в тому, що Україна показана як країна, де на старому складі на Волині може валятися ядерна зброя, яку банда може знайти і везти на старих вантажівках через всю країну і за кордон. Україна - ядерна зброя - корупція - все пропало".

Але є і позитивні моменти, про які не забув написати Ходза.

"З позитивних моментів - По-перше, мапа України з Кримом. По-друге, бандюки розмовляють дійсно українською мовою. Тут тобі і "Я не вбивця", і "Руки вгору!" тощо. Агент ЦРУ навіть українською бандюкив допитувати починає. Мабуть з діаспори хтось доклався", - зазначає блогер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шкуряк Скотиняк Показати IP 12 Січня 2018 12:01
Ядерна корупція...
парадокс цілковитий Показати IP 12 Січня 2018 13:25
Ото радості..... Бандюки розмовляють "дійсно українською мовою"..... Не інженери чи вчителі, а "бандюки".... І це радість нам велика....
OSCAR Показати IP 12 Січня 2018 14:37
ВІДОМИЙ УКРБЛОГЕР?????????АХАХАХА!!!!! Волинські бандюкі знаходять ядерну зброю - АХАХА!!!! ШУУКАЛИ БУРШТИН а знайшли зброю ядерну - може це КОМЕДІЯ!!! ОЦЕ ДІЙСНО НЕНЬКА незалежна стала. Ну якщо вони вам цим брєдом голову пакують - це ж не означає що на це треба вестись!!! ДЕНЬ Премєрного показу фільму має бути держане свято- вихідний!!! В києві парад !!! ВСІ у вишиванках співають гімн до потери пулся!!! ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСтя - в нас буде перша в світі країна клоун?????????????????????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus