USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Саакашвілі зібрав віче під Радою. Відео

19 Листопада 2017 15:59
Сьогодні, 19 листопада, Михайло Саакашвілі зібрав мітинг під Верховною Радою. Міхо пообіцяв оголосити про "своє особисте політичне рішення", йдеться у матеріалі "Страна.ua".

Міхеіл Саакашвілі, як інформує Українська правда, під час віче заявив, що Україні потрібен нова влада і новий уряд, який він готовий очолити.

"Україна потребує нової влади, створення нового уряду, маємо разом створити їх, я готовий робити це разом з вами. Маємо знайти нових людей для нового уряду ... Я готовий разом з вами очолити цей процес і готовий очолити цей уряд, якщо потрібно", - заявив Саакашвілі.

"3 грудня - початок "народного імпічмента". ... Ми створили інформаційні центри у кожному регіоні України. ... 3 грудня - "година ікс", для нас, для них і для країни. Я буду їздити крахною, піднімати людей, без жодних провокацій, мирно і спокійно, обґрунтовано, з конкретним планом і кандидатами на конкретні посади", - зазначив лідер "РНС".

"До 3 грудня ми чекаємо, якщо влада не виконує наших вимог, ми оголошуємо "народний імпічмент", - додав Саакашвілі.

А на минулих вихідних МіхоМайдан провів "Марш обурених", пройшовши Києвом від Михайлівської площі до Верховної Ради.

Останнім часом також йде атака на грузинських прихильників Міхо - їх намагаються депортувати з країни.

А вчора ввечері побили водія Саакашвілі. Про це Саакашвілі написав у Facebook.

"Після того, як за останній місяць в Грузію депортували всіх моїх охоронців і журналіста, який супроводжував мене і висвітлював мою діяльність, я залишився лише з моїм водієм Володимиром. Він возив мене і допомагав по господарству. Сьогодні вночі двоє невідомих зустріли його біля будинку і жорстоко побили", - написав Саакашвілі.

"Страна" провела онлайн-репортаж з сьогоднішнього віче.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus