USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Салон Daniel Wall Decor: де у Луцьку придбати шпалери, які обирають модні дизайнери*

4 Грудня 2021 09:55
Шпалери не втрачають своїх позицій, незважаючи на широкий вибір декоративних матеріалів для оздоблення стін. Адже, приміром, фарбовані стіни не завжди можуть виглядати затишно. Змінюються принти, візерунки, кольорові гами та мотиви, технології і матеріали, але інтерес до шпалер під час оформлення інтер’єру залишається незмінним.

Віднедавна у Луцьку салон-магазин шпалер Daniel Wall Decor, який розташований у ТЦ «Глобус», запрацював у новому форматі. З 40 квадратних метрів його площу розширили до 115. Вибирати тут можна годинами, адже в магазині – понад 1 000 позицій в наявності та більше 10 000 позицій у каталогах. Італія, Франція, Іспанія, Німеччина, Туреччина, Великобританія – тут можна знайти шпалери, які обирають модні дизайнери для оформлення помешкань відомих зіркових клієнтів.
«Ми спеціалізуємось на шпалерах закордонних виробників. Німеччина, Італія - ми вже не перший рік пропонуємо клієнтам ці позиції. Водночас із розширенням ми розширили й географію країн-постачальників, чию продукцію в силу обмеженої площі раніше не могли показати. Тепер у нас є шпалери з Туреччини, Франції, Англії. Що суттєво - у нас можна придбати імпортні шпалери за ціною українських. Ми на фабриках шукаємо акційні пропозиції, і часто є можливість придбати продукцію, наприклад, німецького виробника по 400 гривень за рулон. Нічого не маю проти вітчизняних виробників, але до якості закордонних все ж більше довіри. І за 15 років роботи на цьому ринку ми вже в цьому переконалися», - розповідає власник салону-магазину Daniel Wall Decor Роман.
Загалом ціни стартують від 400 гривень. Середній сегмент коштує 550-600 гривень, під замовлення – 700 і вище. Якщо ж клієнти хочуть оздобити свою квартиру італійськими шпалерами, які належать до преміум-сегменту, то ціна за рулон стартує від тисячі гривень. Щоправда, є й акційні пропозиції: тут можна придбати шпалери окремих колекцій і за 300 грн.
Мода, як відомо, циклічна, тож тренди навіть у оформленні стін змінюються з часом. Приміром, свого часу були дуже популярні квіткові мотиви, згодом вони трохи стали менш популярні, проте зараз вони знову набувають тренду. Але сьогодні частіше обирають для дизайну помешкань шпалери з імітацією декоративної штукатурки. Геометричні принти теж користуються попитом. Так само не втрачає позицій і стиль, в якому комбінують декілька видів шпалер. Як правило, зізнається Роман, у 8 з 10 випадків, клієнти обирають таки комбінації пар. Тим паче, що у кожному каталозі до всіх позицій пропонуються пари.
Загалом, розповідає він, для того, щоб бути в курсі, часто читає про нові тенденції у дизайні інтер’єрів, цікавиться новинками. Саме тому щойно якийсь з виробників випускає нову колекцію шпалер і вона з’являється в Україні, її вже можна знайти в салоні Daniel Wall Decor.

Один із сучасних трендів у оформленні помешкань – фотошпалери, які саме зараз на піку популярності.

«Не варто плутати сучасні фотошпалери з радянським «Березовим гаєм», який був чи не в кожній квартирі. По-перше, сьогодні їх є просто величезний вибір. Тут можна втілити будь-які ідеї. Дуже популярні сьогодні 3D-малюнки. По-друге, раніше фотошпалери були стандартного розміру, і якщо стіна була більшою, треба було доклеювати скраю, приховувати стики. Тепер же їх друкують під індивідуальний розмір клієнта. Усе це можна знайти у нас», - пояснює Роман.
Зрештою тут можна вибрати фотошпалери і для оформлення дитячої кімнати, і для спальні чи вітальні. Залежно від локації можна підібрати малюнок до вподоби. Якщо говорити про дитячі шпалери, то всі вони паперові, мають відповідні сертифікати якості та екологічні.

Загалом вибір шпалер може займати немало часу. Особливо коли асортимент – величезний. Іноді, зізнається Роман, вибір може зайняти і годину, і більше. Якщо товар у наявності, то його можна забрати одразу. Якщо ж під замовлення, то стандартний термін доставки становить два дні. Але є можливість доставити й на наступний день після замовлення.
«У нас немає такого, що клієнту треба продати ось ці чи ці шпалери. Але іноді, консультуючи, ми можемо порадити, сказати, що не бачимо в цій кімнаті саме таких шпалер. Звичайно, якщо клієнт, умовно, хоче чорні стіни, то його не переконаєш оформити кімнату в білий колір. Але іноді ми можемо запропонувати альтернативні варіанти. Обираючи товар, який представлений у наявності, ми керуємося побажаннями клієнтів, читаємо статті про сучасні тенденції, часом обираємо на свій розсуд. Дуже класно, коли вдається придбати якісь шпалери за акційними цінами», - ділиться власник салону.

Консультуючи клієнтів, часто доводиться не лише допомагати з вибором палітри, фактури, візерунку, а й з тим, як декорувати ними стіни.
«Часом бувають випадки, коли певні моделі погано клеяться, тож ми наголошуємо, що ліпше вибрати інші варіанти. Так само консультуємо, якщо шпалери з підбором візерунка, розповідаємо яким має бути процес поклейки, якщо люди самі планують це робити. Найголовніше – читати інструкцію і її дотримуватися, тоді жодних проблем не виникне. Ми можемо порадити вже перевірених майстрів, за роботу яких ручаємося, бо маємо не один спільно реалізований проект», - наголошує Роман.

Магазин-салон Daniel Wall Decor працює щоденно: з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 19.00, у суботу та неділю з 10.00 до 16.00 в ТЦ «Глобус» (2-й поверх). Якщо виникли питання або потрібна консультація, зателефонувати можна за номером +38 099 7222 733.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrij Показати IP 4 Грудня 2021 10:17
Молодець, навiть в Эвропi такого вибору немаэ а тут все зi всього свiту зiбрано.. «Данiель» то мабудь на честь сина назвав?
Andrij Показати IP 4 Грудня 2021 23:37
Довго вже спостерiгаю за реакцiэю людей на позитивнi коменти i ще раз переконуюсь що украiнцi обiзленi на себе i на всiх перевертнi….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus