USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Самодіяльний «гурток Юний технік» грабував луцькі дачі

25 Грудня 2009 09:55


Із завершенням городнього сезону почастішали крадіжки з дачних масивів поблизу Луцька. До будиночків дачників залазять навіть діти – поживитися садівничим інвентарем та інструментами. А на Ковельщині з дач викрадають… свиней.
Луцька міліція вчора затримала двох неповнолітніх лучан – 13-річного Віталія та 15-річного Сергія. Хлопців звинувачують у пограбуванні дачі на вулиці Володимирській. На допиті школярі зізналися, що однієї ночі відімкнули двері будиночка і викрали з дачі 38-річного господаря велосипед, болгарку, дрель, шуруповерт і пакет із електро запчастинами.
 
Хлопці слізно розповіли, що давно мріють майструвати. Проте не мають, бідолашні, інструментів «юного техніка». Тепер самодіяльним гуртківцям загрожує колонія для неповнолітніх крадіїв.
 
У ніч на понеділок у селищі Люблинець Ковельського району невідомі саломани залізли в хлів місцевого жителя на дачному обійсті. Їх спокусило хрюкання маленьких поросят. Не довго думаючи, злодії вкинули поросяток у мішок і зникли в невідомому напрямку. Міліція розшукує крадіїв, щоб зіпсувати їм новорічний банкет зі свіжиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 25 Грудня 2009 10:16
Звинувачують у ПОГРАБУВАННІ, а судячи зі всього вони здійснили КРАДІЖКУ. А це різні статті Кримінального кодексу і покарання, відповідно, теж різне.
Юка Показати IP 25 Грудня 2009 14:18
з нашим відсотком розкриття подібних справ думаю, міліціонерам таки не вдасться зіпсувати новорічний бенкет крадіїв.
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 22:43
Захотілося комусь поласувати запеченою свинкою :) А передноворічні ціни "кусаються".
OrestN Показати IP 26 Грудня 2009 18:32
а організатори "СВЯТА САЛА", яке не так давно було проведене в Луцьку, будуть залучені/притягнуті в якості свідків/підозрюючих у цьому гучному процесі року?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus