USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Самовисуванці пропонують призначити віце-спікером ВР Ірину Констанкевич

27 Серпня 2019 18:48
Народні депутати, обрані до Верховної Ради IX скликання за мажоритарними округами як самовисуванці, висувають Ірину Констанкевич на посаду віце-спікера парламенту, повідомив обраний нардепом Дмитро Лубінець. Про це повідомляє Інтерфакс Україна.

«Як представник народних депутатів, обраних в одномандатних виборчих округах шляхом самовисування, повідомляю, ми висунули на віце-спікера кандидатуру Констанкевич Ірини Мирославівни», – сказав Лубінець журналістам 26 серпня.

Раніше депутати-самовисуванці, мажоритарники Дмитро Лубінець та Ігор Палиця адресували листи, у яких просять розглянути на віце-спікера кандидатуру Ірини Констанкевич, Дмитру Разумкову, який очолює групу з узгодження роботи нової Ради.

Нагадаємо, самовисуванка Ірина Констанкевич перемогла у мажоритарному виборчому окрузі №23 на Волині. За цим самим округом вона пройшла до парламенту VIII скликання, де не перебувала в жодній фракції або депутатській групі.

Крім того, за словами Лубінця, попередньо самовисуванці отримають можливість делегувати свого представника на посаду голови комітету з прав людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 27 Серпня 2019 19:42
Хотелось бы госпоже Ирине подкинуть одно задание для рассмотрения в ВР. Вчера некая Наталья Савчук, она же и.о.главного уролога страны, она же чиновник в ведомстве "доктора Смерть" госпожи Супрун, сделала заявление, которое уравнивает ее с нацистскими медиками, экспериментировавшими над живыми людьми в концлагерях. Она сказала следующее (цитирую): "В Украине не нужно массово выдавать лекарства. Это бездарная трата ресурсов. Те, которые не могут позволить себе восстановление простаты за 30 тысяч - это балласт, который стране НЕ нужен". Вчера в интернете разошелся скриншот с ее постом. Сегодня она его удалила. Не пора ли нашим депутатам очистить страну от новоявленных нацистов в белых халатах? И начать очищение с "доктора Смерть".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus