USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Савченко працював на рейтинг Порошенка, а не на розвиток Волині, – депутат

16 Травня 2019 11:50
Справжня ціль роботи голови ОДА та його команди на Волині – забезпечити рейтинг Петру Порошенку на президентських виборах. На думку депутата Волиньради Юрія Ройка, голова ОДА займався політикою, а не питаннями розвитку області, які мали б бути в пріоритеті посадовця.

Про це йшлося під час 23 чергової сесії Волиньради.

Як зазначив Юрій Ройко, справжня мета перебування Олександра Савченка на Волині – забезпечити максимальний результат і перемогу Порошенку на виборах. Мовляв, його команда особливо цього і не приховувала.

«Нічого дивно, політична боротьба так політична боротьба. Але якими методами і засобами ви пробували досягти результату – це адмінтиск, використання адмінресурсу. Проте, нічого не вийшло, і Слава Богу», – зазначає Ройко.

З його слів, питання наповнення бюджету та розвиток області, які мали б бути приорітетними, стояли далеко не на першому місці. Натомість, зі слів Ройка, Савченко блокував діяльність КП «Волиньприродресурс» та саботував діяльність ДП «Волиньторф».

Зі слів Юрія Ройка, найкраща оцінка діяльності Олександра Савченка – це низький рейтинг довіри українців і волинян зокрема Петру Порошенку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 16 Травня 2019 12:39
Пане депутате ! Савченко тупо працював на свого партагейносе і як працював, то такий і результат - програв. Але до кінця, як вірний пес, служив йому. А ви з своїм кандидатом заробили ще менше, а на додаток ще й зрадили йому. Оцініть себе !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus