USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко розкритикував головну освітянку Волині через дитячі табори

5 Червня 2018 10:42
Те, що начальник обласного управління освіти не вирішила проблему щодо відкриття таборів з денним перебуванням дітей у окремих районах області, обурило голову ОДА Олександра Савченка.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації 5 червня.

Інформація про те, що у двох районах області райдержадміністрації не запланували роботи таборів відпочинку з денним перебуванням дітей обурила голову ОДА Олександра Савченка. Зі слів начальника управління освіти, науки і молоді ОДА Людмили Плахотної, традиційно не відкривали пришкільні табори у Ратнівському та Любешівському районах.

«Не заліковується, «чомусь не роблять» - це не відповідь керівника департаменту. Що Ви зробили для цього? Чому торік не відкривали табори?», - обурився голова облдержадміністрації до головної освітянки Волині.

Людмила Плахотна пояснювала, що вона постійно говорить представникам РДА про те, що це треба робити, але громада вважає, що відкривати пришкільні табори недоцільно.

«Де це озвучено? Ви назвали прізвища керівників, які не люблять дітей? Які реальні кроки вжиті, щоб їм стало соромно?», - запитав голова ОДА в чиновниці.

Своєю чергою, голова Ратнівської РДА Андрій Харлампович запевнив, що насправді в районі відкриті 4 табори з денним перебуванням, відповідні кошти на оздоровлення дітей передбачили у районному бюджеті.

Голова ОДА наголосив, що керівники РДА та голови ОТГ зобов’язані виконувати вимоги Конституції.

Зрештою, він зазначив, що потрібно змінювати форму оперативних нарад, звертаючись до підлеглих: «Це театр одного актора, всі сидять і всім по барабану. Нікому не цікаво, навіть коли мова йде про дітей. Ми повинні змусити цей зал працювати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Школяр Показати IP 5 Червня 2018 11:26
А підручниками забезпечили учнів на новий навчальний рік? Чи знову батьки мають купляти? Не можуть з року в рік порахувати учнів і дати кожному підручник. Це диверсія проти учнів. Гнати в шию таких керівників.
НЕБАЙДУЖА Показати IP 5 Червня 2018 12:27
Коли вже відмінять пришкільні табори, а???
03 Показати IP 5 Червня 2018 13:02
В нас в 23 школі в коридорах натяжні стелі.щороку примусово-добровільно здаемо 680грн. Ми в молодшому класі зробили ремонт: шпалери,натяжні стелі,покраска.купили проектор,ноубук вчителю,все гадали для своііх дітей робимо.І що ви думаете ,перейшли в інший старший клас та чуть не впали -новий клас це щось ,жахливо.Клас страшний,стільці поломані,потерті,і знову все поновому...Дирекція ставить питання заміни парт за рахунок батьків.Люди плюватися хочеться.Питання до директора,для чого натягувати стелі в коридорі,якщо парт нормальних немає в класах для дітей!!!!От така освіта.....
07 до 03 Показати IP 5 Червня 2018 15:16
Що кажуть депутати Дуцької міської ради? Вони виділяють кошти на школи Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus