USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Савченко розкритикував пляжі Світязя, які йому показали на фото

13 Червня 2018 11:37
«Двійку» отримав за доповідь про організацію літнього оздоровлення у Шацькому районі голова райдержадміністрації від голови Волинської ОДА Олександра Савченка за те, що проблеми захаращеності та відсутності благоустрою не вирішені.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 13 червня.

Про вжиті заходи щодо забезпечення належної організації літнього оздоровлення у Шацькому районі доповідав голова Шацької РДА Василь Голядинець. Втім, доповідь чиновника не задовольнила голову ОДА Олександра Савченка.

«У мене розчарування Вашою роботою, люди в озері в багнюці купаються. Мені привезли цілу папку фото, де не пляжі, а болото. Показують три кілометри стоянки машин. Що ж було зроблено до сезону? Європейці приїздять, дивляться на це неподобство, і ніхто сюди і копійки не завезе. Там багнюка, немає благоустрою, йде знищення вже знищеної природно-заповідної зони. Я там ні разу в житті не був, все не можу доїхати, і мені страшно від такої інформації», - зазначив голова облдержадміністрації.

Голова Шацької РДА пояснював, що почали реалізовувати ділянку 1,5 кілометра завдовжки урочища Куточок рибака у селі Світязь. Розробили проект дороги, оголосили тендер, розробили проект набережної. Були проблеми з місцевими жителями, які думали, що озеро від них хочуть загородити.

«Що зроблено конкретно? Скільки калюж ліквідовано? Скільки трав’яного покриву відновили, там де було затоптано? Там все загажено. Що там рятувати? Там взагалі цивілізації немає, на тих фото, які мені дали. В нас буде дуже серйозна розмова. Сідайте, двійка!» - звернувся він до голови РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олег Показати IP 13 Червня 2018 12:15
Головне не забувайте заплатити коли в шацьк при`iхали на посту не понятно кому iза щьо i ,якого чиновника карман!!! Бо покращень не мае i мабуть не ждiть.....
АНАТОЛЬ Показати IP 13 Червня 2018 12:52
Йома йо, а я пенсiонер як туди пойеду
голядинець Показати IP 13 Червня 2018 15:28
дэнгы дафай !!!!!!
Гряда-Шанхай Показати IP 14 Червня 2018 17:41
Таке місце з таким хорошим озером. Світязь, Гряда. Туди б людей з розумом і інвестиціями. Який вже за рахунком рік просто пусті розмови. Почали лад наводити за два дні до відкриття сезону. Де ви раніше були? Зробіть людям достойне місце для відпочинку. Знесіть Шанхай який називають ур. Гряда. Наведіть порядок!
Franz Vonsovich Показати IP 15 Червня 2018 17:04
Хто показав йому ці фото? Яку мету переслідував той, хто показував? Вимазати в л*йні голову Шацької РДА? А може "вибити", під "поліпшення екологічної обстановки місць відпочинку", грошей? Шукайте кому вигідно. Кому вигідно показати саме такі фото. А взагалі, міг би сам приїхати і подивитися. Тільки без "ескорту", а тихенько, через Інтернет зняв би кімнатку, і як відпочиваючий б приїхав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus