USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Савченко вибачився перед волинським УКРОПом

16 Травня 2019 12:01
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко вибачився перед членами партії «УКРОП» та головою фракції Вячеславом Рубльовим за слова щодо ймовірної причетності політсили до підпалу техніки сім’ї голови Підгайцівської ОТГ.

Про це йшлося під час 23 чергової сесії Волиньради.

Під час звіту голови ОДА депутат Олександр Омельчук поцікавився в Олександра Савченка, який «оголосив війну УКРОПу», хто ж насправді взимку 2019 року підпалив техніку сільського голови і чи готовий Савченко вибачитись за голослівні звинувачення.

На що Олександра Савченко відповів, що винних встановить слідство та перепросив за свої слова.

«В Підгайцях був конфлікт між депутатами УКРОПу і головою Підгайцівської ОТГ. Тому в мене були підстави зробити таку емоційну заяву. Вибачаюсь перед усіма членами УКРОПу і головою фракції (Вячеславом Рубльовим, - ВН).

Все інше встановить слідство. В них є напрацювання. Будуть прізвища замовників підпалу техніки – їх назвуть».

Нагадаємо, Савченко оголосив війну УКРОПу після того, як у ніч на 30 січня невідомі підпалили екскаватор і дві вантажівки, що належать дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Тоді голова Волинської ОДА, не чекаючи початку слідства, заявив, що за цим стоїть не хто інший, як «представники місцевого УКРОПу».

Цю заяву спростував очільник волинського осередку Вячеслав Рубльов, який зазначив, що Савченко взяв на себе функцію суду і тисне на правоохоронців.

Заява Савченка про «оголошення війни» викликала у волинян найрізноманітнішу реакцію: від подиву та обурення до жартів і кепкувань. Згодом Савченко пообіцяв, що волиняни «ахнуть», коли дізнаються, хто стоїть за підпалом техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
! Показати IP 16 Травня 2019 12:16
Розумні знають, як вийти із складної ситуації. Мудрі - ніколи в неї не попадають. На жаль, ні одне ні друге не має відношення до наших керівників.
Вовка до ! Показати IP 16 Травня 2019 14:51
Слабак...
Света Показати IP 16 Травня 2019 17:16
він мент і сцикун, вкотре показав свою безпорадність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus