USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Савич: «Іллічівець» - молода, але добре організована команда

11 Квітня 2013 19:09
Македонський легіонер луцької «Волині» Душан Савич вважає, що у маріупольців найсильніше місце - оборона, а тому обіграти «Іллічівець» у найближчому турі у Луцьку буде непросто.

Про це пише офіційний сайт Прем’єр-ліги.

За словами Душана Савича, команда з берегів Азова добре організована, а тому перемогти її буде непросто: «Іллічівець» - молода, але добре організована команда. Її найсильніше місце − це оборона. У першому колі у Маріуполі я не грав, але тоді матч завершився внічию 0:0, а суперник мав не більше двох нагод, щоб забити у наші ворота. Але і нам господарі не дали проявити себе».

Балканець розповів і про підготовку до матчу: «Доводиться важко і на тренуваннях. Щоб покращити фізичну готовність, працюємо двічі на день. Але нічого не поробиш. Не можна бути задоволеним один заробленим очком. На жаль, знову троє гравців відбуватимуть покарання, а Ерік Бікфалві має ушкодження, яке йому точно не дасть змоги зіграти у п’ятницю».

Македонськиський форвард також вважає, що «Волині» до снаги піднятися у турнірній таблиці вище: «Якщо враховувати, що ми мали у суперниках всі найсильніші команди, то так. Тепер у наших силах підніматись догори, якщо зможемо знайти свою гру і покращити результат у 7-ми турах, що залишились до фінішу».

Матч 24 туру між «Волинню» та «Іллічівцем» розпочнеться о 17:00, 12-го квітня у п’ятницю на стадіоні «Авангард» у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
maxim.maryanchyk Показати IP 11 Квітня 2013 21:34
Шкода що Бікфалві не буде грати.
кожын Показати IP 11 Квітня 2013 21:55
Кварца давай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus