USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сайт МВС Білорусі зламали й оголосили Лукашенка в розшук

4 Вересня 2020 11:41
Хакери зламали сайт МВС Білорусі й оголосили в розшук Олександра Лукашенка, який нині виконує обов’язки президента країни.

Про це пише Українська правда з посиланням на білоруське видання «Наша Ніва».

На сайті зазначено, що Лукашенко «звинувачується у військових злочинах проти білоруського народу і узурпації влади в Республіці Білорусь».

Також хакери оголосили у розшук главу МВС Білорусі Юрія Караєва.
9 серпня після виборів президента Білорусі у країні розпочалися протести проти масових фальсифікацій. Незгодні із «перемогою» Олександра Лукашенка вийшли на протести та почали страйкувати.

Щоб розганяти мітинги ОМОН застосував силу, повідомлялось також про жорстокі побиття та зниклих безвісти людей. Міліція використовувала гумові кулі, водомети та сльозогінний газ.

Європейський Союз та інші держави вже оголосили, що не визнають результати виборів президента, відповідно до яких Лукашенко набрав 80%, а його опонентка Світлана Тихановська – 10%.

В ООН нарахували 450 випадків катувань демонстрантів у Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus