USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

СБУ затримала президента компанії «Мотор Січ» Богуслаєва, – ЗМІ

23 Жовтня 2022 09:01
Працівники Служби безпеки України затримали президента компанії «Мотор Січ», екснардепа В’ячеслава Богуслаєва за підозрою в колабораціонізмі та пособництві державі-агресору.

Про це LIGA.net повідомив співрозмовник в правоохоронних органах.

Зауважимо, у 2019 році вийшло розслідування Bihus.Info, в якому йдеться про те, що Мотор Січ, попри заборону на експорт військової техніки до РФ, продовжувала постачати деталі для двигунів до техніки російській армії.

Богуслаєву 83 роки, він був депутатом 5, 6, 7 і 8 скликань Верховної Ради. У 5-7 скликаннях був членом фракції Партії регіонів, у 8 – групи «Воля народу». На парламентських виборах 2019 року на окрузі в Запоріжжі програв кандидату від «Слуги народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2022 12:32
Арештуйте тих хто продав підприемство . Колаборанти ще живі це дійсно вороги Украіни інароду. Кучма Ющенко Порошенко і інші персонажі. А та красавіца Тимошенко , що натворила. Всіх тільки які проживають в Кончі Заспі без слідства повинні сидіти в буцегарнях.Для них війна це момент ухилення від відповідальності. Це ВОРОГИ в законі прикриті .До якого часу будемо терпіти оцю гидоту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus