USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Я відправляю вам 136-х (двигуни до гелікоптерів) десятками»: оприлюднили докази співпраці президента «Мотор Січі» з РФ

24 Жовтня 2022 11:41
Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента «Мотор Січі» В’ячеслава Богуслаєва, які підтверджують його співпрацю з Росією.

Як зазначили правоохоронці, навіть після повномасштабного вторгнення РФ Богуслаєв, який раніше неодноразово обирався до парламенту від «Партії регіонів», продовжував постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів. Тим самим фактично підтримував ворога та допомагав йому обстрілювати українські міста та села.

«При цьому він виправдовував напад Росії та висловлював надію, що Путін не зупинить наступ своїх військ, розмірковував про «нацистів» в Україні тощо», – додали в СБУ.

«Іскандер» впав на території нашого заводу, але ми без злоби до цього ставимося. Ми все розуміємо.

Вони Зеленського виженуть і підуть. Смирнішими стали, багато людей полягло в Києві...

Я відправляю вам 136-х (двигуни до гелікоптерів Мі-26) десятками. І все у нас іде, все нормально«, – каже Богуслаєв у записаній розмові.
Нагадаємо, 22 жовтня ЗМІ повідомили, що правоохоронці затримали директора підприємства «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва за підозрою у державній зраді.

Наступного дня СБУ підтвердила затримання Богуслаєва. Його підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Крім того, правоохоронці затримали начальника Департаменту зовнішньоекономічної діяльності «Мотор Січі» Олега Дзюбу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Голова Показати IP 24 Жовтня 2022 12:35
Цікаво виходить. В 2021 році вже докази були. В лютому 2022 докази були. А затримали тільки зараз. Тобто ждали коли продасть усі мотори.
Петро Показати IP 24 Жовтня 2022 16:42
Так і було, мабуть ділився...
Іван Показати IP 25 Жовтня 2022 13:38
А де затримання за здачу Херсона?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus