USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Серед відвідувачів – президенти, посли і громадяни з цілого світу», – Музей волинської ікони святкує 25-річчя

25 Жовтня 2018 19:00
У Луцьку відзначають 25-річчя Музею волинської ікони. Урочистості організували 25 жовтня у приміщенні Волинського краєзнавчого музею.

«Ми завжди розуміємо, що в культурній сфері дуже важливу роль грає працівник і його особистість. Так склалося, що ми отримали цілий букет працівників, які самовіддано працюють на місто, область і на державу. Музей Волинської ікони, який пережив дуже складні перепитії, отримав сьогодні міжнародне визнання. Ми можемо сьогодні фіксувати серед відвідувачів президентів, послів, громадян Європи і всього світу», - звернувся з вітальним словом директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк.
«Чому ідуть люди в той музей? А тому, що там є люди, які цікаво розкажуть, є ікони, які намолені роками і які доступні людям. Це – 25 років боротьби, щоденної і кропіткою праці. Ці люди зберігають сакральну пам'ять Волині», - наголосив директор.

Наголосив на важливості збереження духовної спадщини і виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. Посадовець відзначив, що музей є візитівкою міста, яку треба показувати гостям.
Під час урочистостей музичні привітання з нагоди 25-річчя музею лунали у виконанні камерного оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus