USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Сереховичівська громада в жалобі: на війні поліг волинянин Олег Лютинський

12 Травня 2022 10:31
Трагічна звістка прийшла днями у Сереховичівську громаду. На війні з Росією загинув місцевий житель Олег Лютинський.

Про це повідомив у Facebook голова громади Ростислав Шиманський.

"Чорна сумна звістка в нашій громаді... Знову біль, сум, сльози... Підтвердилась інформація про загибель Лютинського Олега Миколайовича, 1991 р.н., жителя с. Сереховичі, який захищав нашу землю від московської орди.

Такі хлопці... молоді, красиві, яким жити і жити, обнімати дружину, діточок, маму з татом... жити та творити, на жаль, віддають найдорожче, що є в кожного, своє життя... своє життя для того аби інші могли жити далі... Такі ГЕРОЇ не здаються і тримають бій до кінця.

Пекуча біль на серці у кожного з нас, а як рідним, як Вам зарадити, віддячити за те що виростили таких синів???...

Важко знайти слова, які б розрадили родину загиблого. Приносимо щирі співчуття батькам, сестричкам та усім рідним, плачемо і сумуємо разом з вами. Низький уклін нашому воїну-захиснику!" – написав голова громади.

У зв'язку із загибеллю захисника на всій території Сереховичівської громали оголосили триденну жалобу, з 12 до 14 травня.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus