USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сережки-кафи: різновиди та особливості прикрас*

12 Серпня 2022 11:39
Сучасний ювелірний світ пропонує безліч цікавих та оригінальних аксесуарів. Окремі види прикрас прийшли до нас із далекого минулого, серед них і сережки-кафи.

Експерти інтернет-магазину «Укрзолото» пропонують детальніше ознайомитися з коштовностями, тим більше, що асортимент цієї продукції широкий і різноманітний. Сережки-кафи здатні створити неповторний образ, додати родзинку. Різновидів цих прикрас є досить багато, головне – знати, як їх правильно носити і з чим поєднувати.

Який вигляд має каф? Це сережка, яку одягають на все вухо. Виконано її таким чином, щоб підкреслити не тільки мочку вуха, а й раковину, до якої, власне, вона і кріпиться. Особливість цієї прикраси полягає в тому, що для її носіння не потрібен вушний прокол.

Як вибрати кафи? Які види бувають?

Залежно від кріплення, сережки поділяються на такі різновиди:

- дужки;

- кліпси;

- комбіновані моделі.

Дужки виготовляють суто із золота 585 проби. Їхня особливість у тому, що кріплень на вусі практично не видно.

Кліпси кріпляться до вуха за допомогою манжетів. Таке кріплення є найбільш надійним завдяки міцній фіксації.

Комбіновані кафи оснащені двома кріпленнями, для одного з них потрібен прокол вуха. З одного боку сережки закріплюються на раковині, а з іншого – на мочці за допомогою «цвяшків».

Перш ніж зробити вибір представлених сережок, бажано визначитися з їх дизайном. Ювеліри пропонують найрізноманітніші моделі:

- вироби з дорогоцінним камінням;

- кафи без вставок та каміння;

- прикраси у вигляді каблучок;

- з декором у вигляді тварин та інших незвичайних елементів;

- сережки у стилі мінімалізму.
Золоті прикраси з камінням – найкращий вибір для вечірнього образу. Дорогоцінний метал у поєднанні з такими ж каменями створюють чудову композицію, що притягує до себе небайдужі погляди.

Для повсякденного носіння підійдуть кафи без вставок та каміння. До таких можна віднести скоби, що кріпляться до хряща вуха.

Останнім часом набувають популярності сережки у стилі мінімалізм. Їх декорують витонченими і водночас лаконічними елементами.

Дракони та фентезі – популярні моделі серед підлітків. Вироби зазвичай виготовляють із золота різних відтінків. Ціна прикраси доступна, що дає можливість купити її будь-кому.

Фахівці торгового дому Ukrzoloto рекомендують не поспішати з покупкою, спочатку ознайомитися з варіантами на фото, а також визначитися з бюджетом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus