USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Сержанти волинської бригади отримали відзнаки

18 Листопада 2022 23:00
У Князівській 14-ій окремій механізованій бригаді, в районі виконання бойових завдань, відбулися урочистості з нагоди Дня сержанта.

Про це повідомляють на сторінці бригади у фейсбуці.

Побратимів, які носять горде звання сержантів, привітав командир 14 омбр імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко та капелани бригади, отці Ігор та Володимир, поблагословивши воїнів на звитяжну службу та Перемогу. Хвилиною мовчання вшанували всіх побратимів, які віддали життя, захищаючи Україну.

Полковник Олександр Охріменко, вітаючи сержантський склад бригади, наголосив на тому, що вони – основа нашої бригади і українського війська.

«Від ваших особистих, професійних і командирських якостей залежить виконання бойових завдань вашими підрозділами. Ми рухаємося вперед, а отже, ви – найкращі! Дякую вам за службу, панове сержанти! Бажаю міцного здоров’я і витримки для втілення нашої спільної мети – здобуття Перемоги!» – сказав Олександр Охріменко.

Сержанти були нагороджені відомчими нагородами, Відзнаками командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, знаками Схвалення, цінними подарунками, грамотами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus