USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Найгірша країна для еміграції»: сестра Сенцова обматюкала Україну і заявила, що їде додому в Москву

21 Вересня 2021 12:40
Двоюрідна сестра режисера і експолітв'язня Олега Сенцова Наталя Каплан, яка в 2019 році отримала українське громадянство, «послала» Україну і заявила, що їде додому в Москву.

Про це Каплан написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook, повідомляє Главком.

Каплан назвала Україну, «здається, найгіршою країною для еміграції».

«Нах*й Україну. Здається, це найгірша країна для еміграції. Не приїжджайте сюди. 5 років пекла. А я рада, що пакую валізи і повертаюся додому», – написала вона.
У коментарях Каплан запевнила, що її аккаунт у соцмережі ніхто не ламав.

«Мене не зламали. Але я тут буквально вмираю. Я не можу тут жити. І нехай це буде для українців доказом, що не брати», – заявила вона.

На запитання, чи говорила про це вона брату Сенцову, Каплан послала і його «нах*й».
У коментарях Каплан попросила «не приплітати» до неї Сенцова.

«Для тих, хто приплітає сюди Сенцова і мене як його сестру. Ми всього лише двоюрідні родичі. Йому потрібна була допомога, я допомогла, на цьому все. Він мені нічого не винен, я поки у нього зайняла, але я віддам. Якби на його місці був хтось інший із знайомих, я б теж впряглася. На цьому крапка. Просто відписуйтеся, мені реально пох*й на негативні коменти», – зазначила родичка Сенцова.
Зазначимо, що більшість користувачів соцмережі розкритикували слова Каплан про Україну та зазначили, що жінку в країні ніхто не тримає.

«Хто вас тут тримає??? Валіза, вокзал, а далі самі знаєте», «я не засуджую, що не зайшло. А за форму вислову треба відповідати», «засуджують не за те, що Україна «нє зашла», а за те, як негідно, образливо і принизливо для нас це висловлено», – пишуть українці у коментарях під постом Каплан.

Після цього вона написала ще кілька постів, побажавши, щоб українці відписалися від її сторінки. Також вона запевнила, що Володимиру Путіну «не продасться».
Наталя Каплан — двоюрідна сестра Олега Сенцова. Справжнє прізвище — Кочнєва.

Після незаконного арешту Сенцова Наталія розгорнула велику правозахисну діяльність, розповідала про нього на різних платформах, вела блог, брала участь в зарубіжних поїздках. У 2017 році переїхала до Києва, а до цього жила в Москві.

17 травня 2019 року вона стала громадянкою України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ага Показати IP 21 Вересня 2021 13:32
Ось такі вони, частина сучасних *героїв*, нажаль, виліплених нашою державою з л.....на.
ботоксШМЯК до Ага Показати IP 21 Вересня 2021 14:21
Сестра тут до чого ? Хто з неї що ліпив ? Якби не цей останній висер в інтернеті, то хто би про неї згадав. Тому вона просто П.Х, тобто "народіну!".
В . Показати IP 21 Вересня 2021 14:07
Скатертью дорога
читач Показати IP 21 Вересня 2021 19:55
Так би всі москалі дружно облаяли б Україну і виїхали б одночасно з нашої землі!!!Я б навіть і не образився б
666 Показати IP 22 Вересня 2021 00:21
відкриваємо стартап. приймаємо на років п'ять російську лібєрду, на перевиховання і напоумлення. недорого.
5 Показати IP 22 Вересня 2021 10:13
А в чому героїзм Сєнцова, що за подвиг він сотворив. А фільми його хтось бачив?їх є два, один гірше іншого. Назватись режисером , то не значить ним бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus