USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сестри з Волині створюють подкасти про книги сучасних українських письменників

7 Лютого 2023 08:07
20-річна Анна та 16-річна Анастасія – сестри. Дівчата живуть у Володимирі і створюють відеоподкасти про книги сучасних українських письменників.

Суспільному сестри Урус розповіли: за минулий рік прочитали понад 70 книг, а 120 нових придбали до власної бібліотеки.

Дівчата часто організовують спільні читання: кожна читає по сто сторінок, а потім одна сестра змінює іншу для відеоподкасту.

Під час читання роблять закладки в місцях, які вразили, аби повернутися до конкретного тексту, – розказують дівчата.
«Буває, настільки поглинаєш книжку, що не помічаєш якийсь момент, тому перечитування має новий погляд, бо ти знаєш сюжет, ти не хвилюєшся за сюжет, а хвилюєшся за деталі, звертаєш увагу на деталі», – каже Анна Урус.

Читати ще: Одинадцятирічний школяр з Луцька за рік прочитав 70 книг

Сестри не виокремлюють жодного з українських авторів. У буктоці демонструють різноманітність жанрів та стилів, де кожен, запевняють, знайде щось для себе.
«Знімаємо різне відео від підбірки книжок за жанрами, просять підбірки за віковими категоріями, естетичні відео з нарізкою фотографій, щоб людина відчула саму атмосферу книги й, можливо, захоче її прочитати», – каже Анастасія Урус.

Анна та Анастасія мріють зустрітися із кожним автором, твори яких прочитали, а нещодавно були на зустрічі із Сергієм Жаданом у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus