USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Запасів на шахті №9, яку збираються закрити, вистачить ще на 15 років

6 Вересня 2018 18:35
В обласній раді розглянули колективне звернення з проханням підтримати копальню №9 у Нововолинську та реорганізувати її в окрему структуру, аби вона стала прибутковою.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ.

У зверненні йдеться про те, згідно з наказом ДП «Волиньвугілля» шахту переводять у третю категорію, що означає її розпил на металобрухт та закриття. Працівники запевняють, що запасів вугілля ще вистачить на 10-15 років прибуткової діяльності й навели прикладу міста Червоноград, де в подібній ситуації копальню вивели з державного підприємства та надали їй статус самостійної - вона почала давати доходи, а люди отримують зарплату 20-70 тисяч гривень.

Присутні підтримали звернення та рекомендували на черговому сесійному засіданні ухвалити відповідний проект рішення щодо підтримки трудового колективу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 6 Вересня 2018 18:48
Не треба народ смiшити! Якi там запаси? То всьо видумки. Шахтарям треба змиритись
! до Анатоль_ Показати IP 6 Вересня 2018 21:59
О, друже тобі трішки краще стало ?! Що вкололи, яку пігулку на цей раз прописали?
Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 20:42
А коли вугілля дерти разом з породою то вистачить на 30років і байдуже що воно не горить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus