USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шантаж автостанції? Луцьку АС №1 не закривають, перевізники і працівники спростували заяву

6 Серпня 2018 14:16
Диспетчери і працівники луцьких автостанцій, а також перевізники, здивовані заявами керівництва про те, що відсьогодні автостанція №1 припинить свою роботу. З їхніх слів, автобуси курсуватимуть у звичному режимі.

Вранці 6 серпня на офіційному сайті ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» з’явилось повідомлення про те, що АС №1 припиняє свою роботу від 7 серпня через захоплення території одним з підприємців. Повідомили, що квитки, мовляв, перестануть продавати вже сьогодні з 15:00.
Як повідомила виконувачка обов'язків ПрАТ «ВОПАС» Наталія Гітун, частину рейсів, ймовірно, спрямують на АС№2 міста Луцька (район вулиці Львівської). Проте касири цієї автостанції заявили, що про це вперше чують і такій заяві дуже здивувались.

«В нас ні місць, ні платформ немає під таку кількість автобусів, ви щось плутаєте, напевне», - зазначила касир автостанції.

Спростували інформацію про закриття автостанції і безпосередньо на гарячій лінії АС№1. Як зазначила працівниця, автобуси їздитимуть відповідно до розкладу, каса теж працюватиме.
Нічого не чули про «закриття» автостанції і перевізники. Приміром, директор Володимир-Волинського АТП 10707 Володимир Дячук каже, що чує про це вперше.

«Нам офіційно чи не офіційного нічого ніхто про закриття не казав. Ні я, ні мої колеги, про це не в курсі», - резюмував Дячук.

Директор ПАТ «Горохівське АТП 10764» Сергій Шелест зазначив, що інформацію про закриття автостанції він прочитав у ЗМІ, проте керівництво автостанції до нього не зверталось, інформацію не коментувало та не підтверджувало. Аби уникнути незручностей як резервне місце посадки і висадки пасажирів перевізник використовуватиме АС №2.

«Ми вже попереджуємо пасажирів. По маршруту руху автобусу передбачена зупинка на АС №2. Автобус їхатиме спочатку на АС №1, якщо вона дійсно не буде працювати, то пасажирів забиратимуть з АС №2», - зазначив він.

Як повідомляли в ЗМІ, автостанцію «закривають» на знак протесту, аби поліція та влада звернули увагу на проблему з місцевим підприємцем. При чому автостанція – приватна юридична особа, як і бізнесмен, на якого скаржаться. Тому, ймовірно, гучною заявою про закриття АС №1 могли вирішити привернути увагу чи шантажувати учасників конфлікту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Читач Показати IP 6 Серпня 2018 14:20
За такі жарти бити треба до напівсмерті.
Юра Показати IP 6 Серпня 2018 14:51
За такі жарти треба звільнити "керовніков" через букву х на х.
Хм Показати IP 6 Серпня 2018 14:54
А чому на онлайн табло пише що закривається? Хто бреше
Ната Показати IP 6 Серпня 2018 16:05
Це так залишити не можна. Цей об`єкт потрібно переводити в комунальну власність, а керівника притягти до відповідальності. Хоче керувати МАФом хай керує, продає шаурму, а відколювати такі номери на стратегічних об`єктах неприпустимо
MalFox19 Показати IP 6 Серпня 2018 17:24
у вопас забрали через суд ділянку під ас1. так що закриття ас1 - питання часу. буде новий там-тут. чи еліта центр.
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2018 19:58
Як я зрозумів, ВН лобіює інтереси Геруна. Чи не так. І чому міська рада говорить, що не при ділах разом з муніципалами. Міська рада в першу чергу в цьому винна.
Анонім Показати IP 7 Серпня 2018 09:51
Це приватна структура, до чого тут влада? Це конфлікт двох '' бізнесменів''... Автостанція ще сама за землю судиться,ю.
шантажист Показати IP 7 Серпня 2018 14:24
Підприємець Юрій Герун хоче будувати торговий центр на земельній ділянці, через яку розгорівся скандал на луцькій автостанції. Про це він розповів 7 серпня. За словами чоловіка, він хоче будувати торговий центр там, де колись стояли знесені МАФи. Яким буде ТЦ, підприємець ще не знає, адже це об’єкт 4 рівня складності, а низка документів ще не розроблена. Зводити центр Герун хоче на землі, яку він з допомогою техніки намагався розчистити зранку 6 серпня. Підприємець каже, що має право користуватися ділянкою на АС. Однак, запевнив підприємець, будівництво не зачепить території над туалетами, адже та земля – власність ПрАТ «ВОПАС». Виконувач обов'язків директора ПрАТ «ВОПАС» Наталія Гітун натомість запевняє, що про будівництво не може бути й мови, бо стосовно ділянки точилися суди і навіть зараз у Касаційному суді перебуває провадження. Право користування ж скасоване. «Все-таки йому хочеться будувати ділянку. Розумієте, це не його ділянка, хай йому міська рада виділить під будівництво торгового центру», - мовила Гітун. За словами радника голови ОДА Дениса П’ятигорця, аби розробити проект такого об’єкту, мають бути підстави. Має бути відвід ділянки, проектно-кошторисна документація тощо. «Ділянка, як так розумію, за ПрАТ. Те, що суд сказав, що ділянка за ними, говорить про те, що жодних підстав для того, щоб сьогодні проектанти розробляли документацію під будівництво чи щось з боку Геруна, немає. Тому що немає у нього на руках відповідних документів, що йому належить земельна ділянка», - розповів П’ятигорець. Гітун додала, що нині працюють над тим, аби ділянку вилучили із карти держгеокадастру – мовляв, є таке рішення суду, однак покине забезпечене його виконання. Нагадаємо, раніше повідомляли, що на автостанцію №1 від 7 серпня не пускатимуть автобуси. Таке рішення прийняли через рейдерське захопленням землі підприємцем Юрієм Геруном та пошкодження ним нерухомого майна ПрАТ «ВОПАС». Окрім того, на автостанції повідомили, що завтра вирішать, чи перенесуть рейси на Львівську, а також про те, що підприємству не вистачає платформ. Чи буде завтра працювати автостанція у звичному режимі з'ясовували правоохоронці.. Окрім того, юрист автостанції заявила про побиття. Натомість сьогодні Герун прокоментував ситуацію, та заявив, що уночі його майно хотіли забрати.
Наталія Гітун Показати IP 7 Серпня 2018 22:18
Доводжу до вашого відома, що апеляціний суд по поверненню земельноі ділянки у справі 903/182/17 підприємство ПрАТ «ВОПАС» у міськради виграло. Касація перебуває у Верховному суді і справа зупинена. Судовий збір 264000 гривень міськрадою не повернуто. Чекаємо рішення феміди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus