USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шацьк і Світязь з’єднають велосипедною доріжкою

15 Квітня 2021 07:41
Упродовж квітня між Шацьком і Світязем облаштують велодоріжку.

Про це повідомляє у Фейсбуці Служба автомобільних доріг у Волинській області.

«Підготовчі роботи під велодоріжку довжиною 1270 метрів стартували. Фінішують дорожні роботи наприкінці квітня. У новому відпочинковому сезоні прихильники активного способу життя і двоколісного транспорту будуть рухатись до перлини Волинського краю спеціальною доріжкою вздовж автомобільної дороги Шацьк – Старовойтове», – йдеться у дописі.

Як зауважують, велодоріжка – це один з пунктів поточного середнього ремонту автомобільної дороги місцевого значення О 031600 Шацьк – Залісся – Грабове – Старовойтове.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Полішка Галя-депутат Показати IP 15 Квітня 2021 08:30
То завершальний етап реалізації продуктово-екологічної програми "Шацький пончик 2121" ! Тепер будуть створенні належні умови по логістиці і забезпеченню рекреантів вкрай необхідними делікатесним продуктом. Зараз доопрацьовується Конценція по встановленню пунктів обліку перевезеної продукції і монтажу тротуарно - велосипедних контрольних вагових комплеків. Питання про відкриття філії екологічного поста "Поліська Січ" з метою збору податкових платежів уже знайшло підтримку у дирекції парку. З метою забезпечення чистоти довкілля, зменшення вихлопів і загазованості знайдено консенсус у заміні простих роверів з однією людською силою на електротягу. Це вкінцевому результаті весь той комплекс заходів дасть можливість продати на кожного відпочиваючого за період його відпочинку по 100 пончиків. Питання будівництва пам'ятника "Баба з пончиками' винесено на весняний референдум. Вже якшо висихає Світязь - то хоч бюджет нехай переповнюється !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus