USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Щастя, аби діти зростали під мирним небом: у Луцьку відзначили талановитих школярів. Фоторепортаж

1 Червня 2023 18:55
Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, Центр позашкільної освіти Волинської обласної ради влаштував у у Волинському драмтеатрі яскраве свято. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відзначив іменними сертифікатами юних спортсменів області, які продемонстрували високі досягнення на вітчизняній та міжнародній аренах.

Святковий концерт розпочався з хвилини мовчання за загиблими Героями України. Адже, як підкреслили усі спікери, лише завдячуючи самовідданості та героїзму наших воїнів, ми маємо змогу проводити такі заходи.
«Обласний центр позашкільної освіти звернувся до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» з проханням підтримати команду з радіопеленгації, адже вони є неодноразовими переможцями спортивних змагань різного рівня. Ми завжди підтримуємо обдаровану молодь з перших років заснування Фонду. Власне, це і є одним із ключових напрямків нашої діяльності. Сьогодні ж ми даруємо сертифікати на виготовлення професійної форми. Кожна наша дія нині – для наших дітей. Хочеться, аби вони зростали у вільній, незалежній, сильній Україні і формували її престиж на всесвітньому рівні», – наголосила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.
На сцену запросили найкращих представників науково-дозвіллєвої діяльності позашкілля області. Високі відзнаки отримали учасники творчих колективів та їхні керівники, освітяни, школярі, які продемонстрували високі здобутки.

У нагородженні взяли участь народний депутат України Вячеслав Рубльов, заступники голови Волинської обласної військової адміністрації Сергій Мовенко та Юрій Гупало.

«Нині зростає покоління дітей, які, на жаль, знають, що таке війна. Сьогодні ми повинні зробити все, аби наблизити перемогу України. Ми повинні подбати, аби діти виросли справжніми патріотами. Нехай Господь береже наших дітей. Адже вони – перлинки України і будуть прославляти нашу державу. Вірю в нашу перемогу, вірю в наше майбутнє, вірю, що всі разом ми подолаємо виклики. Слава Україні!» – зауважив народний депутат України Вячеслав Рубльов.
Під час свята відбулося урочисте погашення блоку марок, у створенні яких брали участь діти. Загальний тираж поштового блоку – 135 тисяч примірників. Усі кошти, як зауважив директор Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Люсак, підуть на підтримку дітей, чиї батьки захищають Україну.

Закінчилося свято яскравим концертом, в якому взяли участь кращі колективи області.

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus