USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ще двом луцьким ОСББ відшкодують кредити, взяті на встановлення ІТП

23 Липня 2020 11:16
Двом об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків відшкодують частину кредитів, взятих на впровадження енергоефективних заходів, зокрема на встановлення індивідуальних теплових пунктів.

Про це йшлося 23 липня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд виконкому винесли проєкт рішення Про відшкодування частини суми кредитів.

Як нагадав директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, в місті діє програма співфінансування 70 на 30 повернення частини тіла кредиту, який беруть на енергоефективні заходи ОСББ або житлово-будівельні кооперативи.

«Два тижні тому пройшла комісія і було вирішено дати дозвіл на відшкодування частини тіла кредитів із міського бюджету двом будинкам: Шота Руставелі, 13б (ОСББ «Тринадцятий будинок») і Винниченка, 4 (ОСББ «Золотий ключик»). На Шота Руставелі, 13б встановлюються ІТП, вікна і двері, а на Винниченка, 4 – тільки ІТП», – сказав Микола Осіюк.

Загальна сума співфінансування з міського бюджету становить 283 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus