USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Ще шість квадрокоптерів від Луцької міськради прямують до військових

4 Січня 2024 18:05
Чергова партія необхідного на війні обладнання прямує до захисників на передову.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

"Розпочинаємо 2024 рік з передачі чергової партії обладнання від Луцької міської ради для Збройних сил України. Так, для ще активнішої боротьби з російськими окупантами військовослужбовці в/ч А7086 отримали шість квадрокоптерів DJI Mavic 3 Fly More Combo та комплект виносної антени Avanger Booster 2.4G/5.8G з дводіапазонним підсилювачем сигналу для квадрокоптерів DJI Mavic 3Е, Matrix та Autel з кабелем, штативом-кронштейном і перехідником.

Продовжуємо підтримку наших військових, аби вони могли боротися з ворогом та швидше звільнити окуповані території", – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Новорічні подарунки для захисників: Луцькрада передасть військовим партію допомоги на понад 30 мільйонів

Нагадаємо, Луцький міський голова Ігор Поліщук обмежив фінансування непершочергових видатків із бюджету в умовах воєнного стану для забезпечення ефективного, раціонального та економного використання коштів. У наступному році на потреби ЗСУ спрямують не менш як 500 млн із бюджету Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus