USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Ще три волинські громади отримали шкільні автобуси

24 Листопада 2023 16:54
Ключі від трьох новеньких шкільних автобусів отримали представники Горохівської, Литовезької та Торчинської громад.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Близько двохсот місцевих дітлахів матимуть змогу комфортно та безпечно діставатися до закладів освіти.

Зокрема у ліцеї імені Володимира Якобчука Литовезької ТГ навчається 137 учнів, 75 з яких довозять з Литовежа, Мовників та Кречова.

Також відтепер близько 60 школярів Скірченської гімназії та Воютинського ліцею Торчинської громади матимуть змогу комфортно та швидко доїжджати на уроки.
Третім автобусом будуть перевозити майже 50 учнів Скобелківської гімназії із сіл Марковичі та Бистровиця Горохівської тергромади. Нині їх довозять орендованим автотранспортом.
На сьогодні парк шкільних автобусів налічує 230 одиниць техніки. Залишається загальна потреба у придбанні 49 шкільних автобусів.

«Очікуємо ще 9 транспортних засобів, що їх придбали за рахунок коштів освітньої субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів», – зазначив голова ОВА.

Читати ще: На Волині громадам передали ще п’ять шкільних автобусів

Нагадаємо, нещодавно нові шкільні автобуси отримали заклади загальної середньої освіти Боратинської, Доросинівської та Турійської громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus