USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Щедрий вечір: як уникнути сорому і привабити щастя на весь рік

13 Січня 2014 08:17
В Україні вже почали готуватися до Старого Нового року. Напередодні Щедрого вечора українці провели майстер-клас, як уникнути сорому і привабити щастя на весь рік, - йдеться в сюжеті ТСН.

Хранителі традицій кажуть, що Щедрий вечір потрібно зустрічати не просто гуляннями, а суцільним карнавалом із чоловіком, котрий переодягенений у Маланку.

У переддень Нового року за старим стилем до хати мають завітати щедрувальники, котрі традиційно "водять козу". Гостей у Щедрий вечір приймати треба щедро: на стіл потрібно ставити усі запаси.

Незаміжні дівчата можуть ворожити на долю. Ворожіння, кажуть, у цей час найточніше. Важливими для Щедрого вечора є і прикмети: якщо на вулиці тепло, то літо буде із дощами, якщо йде мокрий сніг, то слід чекати гарного врожаю.

Щедрий вечір слід провести весело, аби увесь наступний рік був щасливими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
софія Показати IP 13 Січня 2014 08:40
"Уникнути сорому"-це,що?
Лучанин Показати IP 13 Січня 2014 08:57
Яке ворожіння? Шановні язичники Ви про ПЕРУНА забули? А кровну жертву приносити хто буде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus