USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Що побачити в Луцьку? Організатори Бандерштату зняли тревел-відео про рідне місто

4 Серпня 2020 18:12
Організатори музичного фестивалю Бандерштат, на який кожного року приїжджають тисячі відвідувачів, пропонують по-новому відкрити Луцьк, тож підготували ролик про найцікавіші місця міста.

«Так, цього року ми не побачимося в нашому рідному місті, тому ми вирішили зробити йому подарунок – нове крутезне відео про Луцьк. На наше замовлення ролик зняла натхненна команда тревел-проєкту Blog360. Ролик створено за підтримки Українського культурного фонду. Обережно! Перегляд відео викликає раптові відчуття захоплення та гордості за Луцьк», – вказали організатори Бандерштату.

Читайте також: «Ми зберегли програму і все переноситься в онлайн». Інтерв’ю з організаторами Бандерштату

У відео зібрані всі стильні інстаграм-локації Луцька, показано вигляд на місто з висоти пташиного польоту, а також прокладено прогулянкові маршрути.

Окрім таких традиційних туристичних локацій, як замок Любарта чи центральний парк імені Лесі Українки, ведуча Мар’яна Романяк показала глядачам луцьких кликунів, місцеві мурали, найдовший будинок у світі та Музей сучасного українського мистецтва Корсаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus