USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Що подарувати друзям на весілля?*

7 Квітня 2021 13:40
Весілля – це важлива подія для кожної пари і до нього готуються дуже ретельно і заздалегідь. І гостей кличуть теж за кілька місяців або тижнів до самої дати, завдяки цьому вони встигають і самі підготуватися, і вибрати подарунки, які сподобаються молодятам. Але якщо весілля ваших друзів вже скоро, а ви так і не придумали, що ж їм вручити в цей радісний для них день, то радимо вам вибрати один із запропонованих нами варіантів.

Побутова техніка

Один із найбільш практичних варіантів, який залишається популярним подарунком на весілля протягом багатьох років. Причому, ви напевно не раз були вдома у своїх друзів і знаєте, яких саме девайсів їм не вистачає для повного щастя, а значить, ви точно зумієте вибрати щось по-справжньому необхідне. Це може бути робот-пилосос, мультиварка, гриль, соковижималка, кавоварка, індукційна плита, електрична м’ясорубка, блендер, посудомийна машина і так далі.

Предмети інтер’єру

Ще один варіант подарунка, який допоможе зробити житло молодої пари більш красивим і затишним. Причому, не обов’язково дарувати якісь великі предмети меблів, як от диван або стіл, адже є багато нехай і невеликих, але ефектних елементів інтер’єру. Це може бути крісло-мішок, пуфики, гардини, аромалампи, іонізатор повітря, фоторамка для кількох сімейних фото, декоративні подушки тощо. Ще одне гарне рішення – це подарувати молодятам столик для сніданків, завдяки якому вони зможуть влаштовувати романтичні сюрпризи один одному і приносити сніданки у ліжко.

Сертифікат

Ну а якщо ви не уявляєте, що б хотіли отримати на подарунок молодята, або на перший погляд у них все є, то радимо вам розглянути саме цей варіант! Адже вам всього лише необхідно замовити таку подарункову карту на onecard.gift і вибрати її номінал, а от сам подарунок вже потім оберуть ваші друзі. Молода пара сама вирішить, в який саме день їм вирушити на шопінг, який магазин це буде і що їм необхідно для покращення сімейного гніздечка. Можете бути впевнені, з таким варіантом ви точно не прогадаєте!

Валізи

Ще один варіант, який цілком можна розглядати як весільний подарунок. Це все тому, що зазвичай після святкування молодят чекає весільна подорож і валізи їм для цього точно знадобляться. Ви можете вибрати однакові або навпаки різні моделі, класичні кольори або валізи з яскравими візерунками, все залежить від того, що ближче за характером вашим друзям. Крім того, хорошим рішенням буде покупка валіз для ручної поклажі, адже саме їх найчастіше і бракує, зате вони точно знадобляться вашим друзям для всіх їхніх подальших подорожей.

Набір келихів

Такий варіант теж виглядає досить по-весільному і є дуже практичним презентом. Адже келихами зможуть надалі користуватися не тільки молодята, а й їхні родичі або друзі, коли прийдуть до них у гості. Вибирати можна як класичні набори з кришталю або богемського скла, так і оригінальніші варіанти, наприклад келихи з незвичайним дизайном, цікавого кольорового рішення, або ж і зовсім з кумедними написами про майбутнє сімейне життя.

І пам’ятайте, що весілля – це важлива подія і для нареченої, і для нареченого, а значить, ваш подарунок повинен підходити їм обом!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Квітня 2021 16:21
гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus