USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найгірші новорічні подарунки на думку волинян. РЕЙТИНГ

31 Грудня 2015 10:44
Новий рік вже на порозі! За кілька годин годинник проб’є 12 разів, і ми опинимось у 2016 році. Хтось в цей час підійме келихи шампанського, хтось завмре в очікуванні дива, перебуваючи на роботі, але, певно, всі чекають подарунків. Про те, що НЕ дарувати на Новий рік, поцікавився у волинян «Таблоїд Волині».

Найгірший подарунок обирали користувачі соцмереж.

Лідерство в рейтингу «антиподарунків» здобула статуетка.



Друге місце – за календарем. Річ, ніби, корисна, але вже є багатофункціональні смартфони.



Трійку найгірших подарунків завершують навіть не шкарпетки, а панчохи (виявляється, їх хтось дарує?!). Чоловіки, помилуйте своїх дружин, такий подарунок – не найважливіша річ у господарстві, і в особистому житті теж.



Далі в рейтингу розташувались м’яка іграшка, мило та шкарпетки. Лише по одному голосу «проти» здобули чашка та скарбничка, а от проти рукавичок не висловився ніхто.

Стандартна річ, але тішить і гріє.

Отож, вирішувати вам, що дарувати, але радимо все ж враховувати смаки близької людини. І краще не перестаратись з оригінальністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Коля Показати IP 31 Грудня 2015 11:12
А де гроші вяти на все? Треба краще купити те що треба ао дати гроші. А то селедка олівє мадарини шампанське мясо ковбаси конфети всі гроші забирають а після свят теж ще треба їсти і оплачувати за всі послуги. кращий подарочок -ми, ваші любимі чоловіки, які вам вірні . А ті що шляються по бабах то і дарять пару раз в рік великі подарки але уваги від них не одержуєте шановні наші жіночки
Ольга Показати IP 31 Грудня 2015 15:02
Гроші заробляють а за такої логіки виходить що подарунки дарять тільки через провину, це не так таке враження що цей коментар писав заздрісний ханжа
ГАНЬБА вор.владі Показати IP 31 Грудня 2015 20:27
про які ти заробітки сцуко мовиш в україні? 1500-2000хрівень це заробітки? з вличезною кількістю вимушено безробітних небажаючих задармо працювати нелегалом на с * ч и х хитрожопих підприємцівза мізерні копійки ніхто не буде!!! можливо ти і заробляєш десь манд**.ю-сос*лкою в олігарха-вора ,але не всі такі як ти!!! багато хто вимушений кидати сімью,дітей і їхати за кордони бо в нас нема де заробити пристойно оплачувану роботу! хіба це нормально бути біженцем від такої с * ч о ї держави під керуванням жидовської яйценючо-парашенківської воруючої банди?
Ас до ГАНЬБА вор.владі Показати IP 31 Грудня 2015 22:58
Після ваших слів я своім рабам ще меншу зарплату зроблю не думав що на волині така армія безробітних в китаі за тарілку рису працюють а ці за 1200 не хочуть на вулицю за кордон з неграми чи арабами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus