USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Що б сказав про матч з «Шахтарем» Кварцяний? ФОТО

29 Квітня 2012 14:14
Футбол, студентство, політика, погані дороги та луцький район ДПЗ об’єднали кавеенщиків у Луцьку.

Півфінальна гра Луцької ліги КВН відбулася 28 квітня у стінах міського Палацу культури. Організатором дійства стала «Молодіжна платформа».

Участь у грі взяли 10 команд, які випробовували свої сили у двох конкурсах: «фрістайл» та «розминка».

Згідно із загальним рейтингом до фіналу пройшли 5 команд: збірна Волині «Б/з ПДВ», ковельчани «На парапєтє», лучани «Вдрова», збірна Володимира-Волинського «Волиняки» та луцька команда «Вдуш». До них також доєднались молоді гумористи із команди «Пінопласт» - вони братимуть участь у фіналі відповідно до окремого рішення журі.

Збірна Волині «Б/з ПДВ» приїхали на гру прямо з потягу: вони брали участь у півфіналі чемпіонату Асоціації КВН України, де отримали третє місце та путівку до фіналу.

Вони розіграли мініатюру «Сім’я Буратіно». У ній син приніс додому Колоду і сказав мамі, що вона житиме з ними.

- Батьку, йди поглянь. Наш син в сосну вдарився.
- І як її звати? Поліна?
- Та ви не розумієте…між нами…
- Шо, смола?
- Раз така справа, то я вам розкажу. Нещодавно між нами пролітав дятел, і тепер в нашому дуплі буде жити білочка…
- Ах ти ж Хвоя!
- Вона не Хвоя, вона Сосна…
- Яка ж з неї Сосна!
- Дерев’яні сім’ї. Їх залишилось так мало. Бережіть ліс, не друкуйте чеки в ПриватБанку.

Улюбленцями луцької публіки швидко стали хлопці із ковельської команди «На парапєтє». І хоч їх було лише двоє, вони впевнено отримали перемогу у грі і путівку до фіналу.

Хлопці демонстрували мініатюру «Брежнев і вершник без голови». Коли герої зустрілися, Брежнев розгублено запитав: «Куди? Куди його цілувати?»

А збірна історичного факультету «Вдрова» під час розминки постійно смішила всіх своєю назвою. Крім того гумористи жартували, що якщо у Луцьку провести фестиваль меду, «то злипнеться все ГПЗ».

«МакДональдс і секс шоп об’єдналися. Тепер іграшки в хеппі міл ще цікавіші», - жартували «Вдрова».

А збірна Володимира-Волинського «Волиняки» показали мініатюру «Чесний депутат». На порожню сцену ніхто так і не вийшов, мовляв, немає депутата – немає мініатюри.

Крім того гумористи озвучили цінну інформацію для тих, хто був присутній на матчі «Волинь» - «Шахтар». Вони розповіли, де конкретно живе арбітр зустрічі Віталій Годулян.

А лучани із «Вдушу» жартували, що для популярності та визнання потрібно прокрутити їх виступ по «Аверсу».

Бонусна команда, яка пройшла до фіналу, збірна історичного факультету ВНУ імені Лесі Українки «Пінопласт» відчутно підвищила свій рівень гумору порівняно із попередніми виступами.

«Хлопець, якого переїхав поїзд, шукає другу половинку», «Друзі-наркомани люблять одне одного підколювати», - жартували гумористи.

Не пройшли до фіналу, але показали хороший рівень жартів студенти-гумористи із команди «ВНУки ректора».

«В Азарова багато спільного із Ольгою Герасим’юк. Коли вони говорять, всі навколо плачуть», - жартували «ВНУки».

«ДАЇшник без палички може зупинити тільки маршрутку», - стверджували гумористи.

Участь у півфіналі, зокрема, взяли студенти географічного факультету ВНУ «Глобус Чингісхана». Вони також зачепили тему поєдинку «Волині» та «Шахтаря» у Луцьку. Вони припустили, що б про гру «хрестоносцям» сказав екс-тренер команди Віталій Кварцяний: «Шо, придурки, при мені так грати не могли?»

Суто футбольні жарти «здавали» кавеенщики з команди «Позитивні віруси». «У нашій команді є єдиний чесний футбольний арбітр. І тому він правильної орієнтації», - розпочали гумористи.

А збірна Луцького національного технічного університету «Гальорка» казали, що «на ГПЗ проклали асфальт. Тепер і цю купу треба об’їжджати».


Оцінювало гру журі, до складу якого увійшли секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, депутат міськради та благодійник Микола Яручик, артист розмовного жанру Володимир Чибар, директор Луцької ліги КВН Андрій Лев, колишній КВНщик, доцент Луцького національного технічного університету Микола Дзямулич, екс-кавеенщик Ігор Приступа та Dj Pioneer.

Як розповів ведучий гри Сергій Абрамчук, фінал Луцької ліги КВН відбудеться 24 травня.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
коля Показати IP 29 Квітня 2012 17:56
г...но!!квн! ведучий!! ы старий ... в жюры!!
Совість Волині Показати IP 30 Квітня 2012 12:03
И уровень команд и уровень жюри удручает!!!
Конан до Совість Волині Показати IP 1 Травня 2012 17:18
Пацылуй бирёзку, будит висилее! Бири премер са Сталина. Кагда ему в тюрьме было скучно, та он тагда любил ниприродным спосабам Ленина. И не удрючались.
Козлик Показати IP 1 Травня 2012 10:03
менша половина залу глядачів, рівень дуже низький...
половина залу Показати IP 2 Травня 2012 10:02
Чесно кажучи,був присутнім на півфіналі.рівень волинських команд доволі пристойний.зважаючи що ліга вчить команди і вони з кожною грою нарощують свій рівень,можна лише подякувати організаторам та побажати наснаги та хороших спонсорів.дякую за чудово проведений час.
Коля Показати IP 2 Травня 2012 14:39
Таке враження,що для деяких команд ця ліга, щоб не було сумно.маю на увазі Ковель і Збірну Волині. складається враження що їм на неї нас...ти.одні склад міняють,другі в наглу на гру запізнюються.
масяня Показати IP 3 Травня 2012 22:05
а хтось забороняв в квні слад команди міняти??? є такий указ чі шо??? вони ж грали за ту команду і раніше, якшо мене память не підводить!!! хто зміг той і приїхав ... всі ми люди! а на рахунок Зб. Волині ... коля ти добирався з Ніжину в Луцьк!? ні то не говори фігні, як би ми і не хотіли б приїхати то б і не приїхали!!! але дякуючи добрим людям ми добралися в Луцьк і за це їм низький уклін!!!
Оля Показати IP 6 Травня 2012 12:58
На рахунок Зб.Волині, то добре що приїхали в них хоч рівень є. Вони прикрашають гру. Тай Ковель-Дубно, сподобались саме останім складом, перші ігри якась вода була, а на півфіналі класно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus