USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Що Положинський думає про заяву «Просто Радіо» щодо «Бандерштату»

10 Червня 2013 18:28
Заява на «Просто Радіо» про фестиваль «Бандерштат» свідчить про непрофесійність ведучих ефіру.
Про це у коментарі «Волинським новинам» розповів лідер гурту «ТарТак» Сашко Положинський.

Нагадаємо, у рубриці «Суб'єктивний погляд на важливі новини» ведучі «Просто Радіо» назвали новину про те, що «Скрябін» та «ТарТак» стануть хедлайнерами фестивалю «дуже смішною».

На думку музиканта, у ведучих виник момент «кризи жанру». «Їм треба було смішно жартувати і не було про що. Вирішили покидати лайном в музикантів і фестиваль, про який насправді нічого не знають. Якби вони побували там хоч раз, приїхали, подивилися, послухали і потім сказали: ми були на фестивалі, фу, така лажа, повний відстій, це було б чесно. Це окрім того, що негарно з професійної чи з етичної точки зору, ще й низькопробно. Це свідчить про низький рівень принаймні цього шматка ефіру. Точно, це було дуже неякісно зроблено, непрофесійно», - висловився Сашко Положинський.

Окрім того, він додав, що в ефірі «Просто Радіо» завжди було мало дійсно української музики, «при всій своїй показній нібито проукраїнській позиції». Мовляв, «ТарТак» та «Скрябін» «Просто Радіо» майже ніколи не «крутило».

«Зрозуміло, що «Просто Радіо» не може прихильно ставитися до фестивалю, який просуває не лише українську музику, але й українську ідею!, - підсумував лідер «ТарТаку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 10 Червня 2013 19:19
Я булв на фестивалі, фу, така лажа, повний відстій, це чесно.
Яків до Я Показати IP 10 Червня 2013 19:27
Хей, шановне Я! Стаса Міхайлова чекали і не побачили? Так то ж вам не туди тра було йти!
ar до Я Показати IP 10 Червня 2013 22:50
Положинський-то дійсно ЛЮДИНА і патріот України,лишень послухайте його пісні-до порад цієї людини варто прислухатися.А те,що кажуть про *БАНДЕРШТАТ* усілякі бовдури-так вони на те і є бовдури,щоб молоти дурню усіляку.Що ж зробиш-не усіх бог здатністю думати наділив.
Михайло Показати IP 10 Червня 2013 19:51
Цей фестиваль - виплодок Шиби і Гузя
Донні Показати IP 11 Червня 2013 00:33
Фестиваль - шняга, збіговисько несвідомих лжепророків, фарисеїв і мракобісів
TheРоман Показати IP 11 Червня 2013 14:08
Як би там не було, на фестивалі доьре чи погано, Положинського я поважаю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus