USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Що цікавого побачать лучани в оновленому клубі «21 століття»?

30 Жовтня 2013 17:10
Відкриття «старого-нового» клубу «21 століття» - незабаром у Луцьку. Про те, чим планують здивувати відвідувачів організатори, Волинські Новини запитали у арт-директора закладу Володимира Дубчука.

«Чесно кажучи, велосипеду ми не винайшли. Головний акцент поставимо на яскравих і оригінальних шоу-програмах, яких лучани ще не бачили», - розповідає хлопець.

Зі слів арт-директора «21 століття», у клубі гратимуть лише приїжджі діджеї, адже, на думку співрозмовника, резиденти нічних клубів, як правило, грають одну й ту ж саму музику, а діджей, який приїде із іншого міста, має зовсім інший підхід.

Організатори обіцяють вразити гостей масштабами клубу та надпотужним звуком.

До слова, відкриття закладу запланували уже на 15 листопада. Розважати гостей запросили музичну групу «Время и стекло» з концертною програмою та шоу-балетом.

Щодо контингента розважального закладу, то організатори кажуть, що намагатимуться максимально створити атмосферу для людей, які здатні оплатити власний відпочинок. Також, обіцяють, на вході працюватиме жорсткий фейс-контроль.

«Обовязково будуть вільні входи для дівчат у будні дні, та на спеціальні вечірки для хлопців. Кожного дня діятимуть знижки на певні групи товарів», - наголосив працівник колишньої «трьошки».

Як розповів Володимир Дубчук, дизайнер креативно підійшов до оформлення інтер’єру. У клубі залишили фігури лицарів та героїв фантастичних фільмів, тобто, елементи футуризму поєднали з «декором часів Римської імперії».

І хоча, зі слів арт-директора, повної картинки іще не видно, оскільки тривають ремонтні роботи, утім у порівнянні «із великим сараєм, що там був» - уже затишно і гарно.



«У тій залі є якась душа», - розповідає хлопець.

На запитання, чи не боїться клуб конкуренції, Володимир відповів, що конкуренція – це добре, й вона повинна бути для того, щоб підштовхнути до створення ідеального та якісного відпочинку.

«Розумієте, у Луцьку тепер буде два великих клуби – «21 століття» та «Опера», тож конкурувати буде важко. Утім, ми сподіваємося, що люди оцінять оновлений клуб, а ностальгія лише покращить настрій тим, хто раніше був частим гостем у закладі», - резюмував арт-директор «старого-нового» клубу.

ЧИТАТИ ЩЕ: У МІСЬКРАДІ НЕ ЗНАЮТЬ, ЩО БУДЕ ЗАМІСТЬ ЛУЦЬКОЇ «ТРЬОШКИ». ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
DJ Показати IP 30 Жовтня 2013 18:37
«21 століття» у "спальному" районі, тож у них перевага!
Трійошник) Показати IP 30 Жовтня 2013 21:14
А ту обшарпану касу (ще з театру) та годинник теж залишать для декору?
Цікаво Показати IP 31 Жовтня 2013 09:41
Де можна купити квитки на відкриття?
miassol до Цікаво Показати IP 31 Жовтня 2013 10:45
Припускаю, у нього https://vk.com/djkarat
ГОСТЬ Показати IP 1 Листопада 2013 12:20
СПОРТ-МОЛОДЬ-ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ.БАТЬКИ ДЯКУЙТЕ СВОЇМ ВИБОРЦЯМ.
Violator Показати IP 1 Листопада 2013 13:31
А зонішній "ремонт" обмежиться лише частковим фарбуванням стін білою "Снєжкою"?Бо пристойний заклад навряд чи дозволить своїм відвідувачам ламати ноги на майже зруйнованих сходах, які ще з радянських часів ніхто не ремонтував.Я вже мовчу про знищені грибком івологстю стіни та повний морок навколо колишнього кінотеатру "Луцьк" ввечері.
Альбатрос Показати IP 1 Листопада 2013 23:41
ви б краще хайтек бібліотеку відкрили, ще одне місце для заливання сливи!!! про яке клубне життя тут мова йде???
Нууу Показати IP 3 Листопада 2013 11:07
Гадючники - то завше живі гроші, народ наш любить погудіти, а що вижмеш з бібліотекиспорт-залу, шиш...
Саня Показати IP 17 Листопада 2013 19:59
Аквапарк краще б зробили там

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus