USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.90 10.08

Щоб нищили загарбників ще ефективніше: з Луцька захисникам відправили чергову допомогу

13 Березня 2024 16:51
Луцька міська рада продовжує надавати допомогу нашим Збройним силам. Так, сьогодні, 13 березня, в розташування військової частини А 0666 було відправлено три безпілотні літальні апарати: один DJI MAVIC 3 Thermal та два DJI MAVIC 3 Pro.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Читати ще: Луцька міська рада передала військовим квадрокоптери

Окрім цього, захисникам з військової частини А6175 міська влада посприяла п'ятьма системними блоками Core i5, процесорними кулерами Deep Cool, FPV-окулярами, трьома квадрокоптерами DJI MAVIC 3 Thermal, двома антидроновими мобільними переносними комплексами PIRANHA 5 HAD та двома антидроновими рушницями KVERTUS AD G-6+.

Читати ще: Квадрокоптери, телевізори й матеріали для ремонту: волинським військовим передали чергову допомогу з Луцька

Примітно, що реагування на запити військових частин йде на постійній основі. Практично щодня муніципалітет відправляє на передову обладнання, інструменти, комплектувальні, щоби наші хлопці ще краще нищили російських загарбників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus