USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щоб врятувати подругу, жінка придумала, що її вбили

3 Березня 2011 12:37
Мешканка райцентру Рівненщини Марія Р. розповіла міліції, що вона стала мимовільним свідком жорстокого убивства дівчини у селищі Мар'янівка Горохівського району.
Дівчину як свідка тяжкого злочину було доставлено в Горохів, - пише Волинь-нова.
Перший заступник начальника Горохівського райвідділу міліції Василь Ковальчук розповів, що досить скоро з'ясували, що вбивства, яке, за словами Марії Р., скоїли двоє невідомих молодиків, кинувши труп своєї жертви під лід замерзлої водойми поблизу Мар'янівки, насправді не було.
Пригоди двох демидівських дівчат почалися ще 14 лютого, в день святого Валентина. Того дня Марія Р. та Ольга С. приїхали з Демидівки до Луцька. Тут випадково зустрілися із кількома чоловіками приблизно тридцятилітнього віку, з якими дісталися в Мар'янівку, аби «відзначити свято».
Втім, оргія перетворилася для обох на сексуальний марафон, і 20 лютого Марія Р., відчувши, що розвагами наситилася, втекла з хати, де компанія «святкувала».
А вже через день прийшла в міліцію із згаданою заявою про вбивство. Як сказала правоохоронцям, вигадала вбивство для того, щоб «визволити з полону Ольку».
Тож разом із працівниками Горохівського райвідділу внутрішніх справ і приїхала 23 лютого в Мар'янівку «на хату», де начебто утримували «полонянку».
Застали Ольгу з трьома молодиками. Але тут же з'ясували, що «визволятися» Ольга С. навіть не думала. Навпаки, з обуренням накинулася на міліціонерів за те, що втручаються в її інтимне життя.
А що розважалися Марія Р. та Ольга С. із чоловіками не за гроші, а, як стверджували, за власним бажанням, то і в проституції їх звинуватити не можна.
Втім питання щодо притягнення Марії Р. до відповідальності за неправдиву заяву таки постало.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Свєточка-конхвєточка Показати IP 3 Березня 2011 15:08
Ну, блін, бабьйо дає!!! Демидівському району, певно, пороблено. Щось надто часто там пригоди такі "полуничні" трапляються.
Марсіанин Показати IP 3 Березня 2011 17:18
Ольга та Марія - демидівські журналістки? І знову міліція не побачила утисків преси, звели все до битовухи
director Показати IP 3 Березня 2011 17:36
Ото молодь висить... Цікаво взнати - скільки ж їм років?
сищик Показати IP 3 Березня 2011 20:22
Набагато молодші за Московку і Циплюк. Наші дами порівняно з демидівськими - вже давно бальзаківського віку, такі собі - приношені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus